Bada snart

Nu har vi precis kommit hem från Sala centrum, vi har shoppat lite saker som vi kan visa sen kanske :) Nu ska vi snart åka ut med min flotte och bada, kommer bli jättekul. Sara sitter och rakar sina ben nu, men vi drar nu, / Towe Strömstedt , Min blogg, klicka här

Sminkade o klara!

Nu har jag o Ebba sminka oss och väntar på att Towe ska gå upp ur sängen, bloggar nog när vi har kommit hem:)
Vad sööta vi är! Älskar dig!

Älska aldrig den killen som får dig att gråta, älska den som gråter för dig

Nu är jag vaken och dom andra ligger och halv sover, pratade med mamma och hon hade precis bokat mig o rebcca till gotland! Men idag ska vi i alla fall åka in till sala och spela minigolf o shoppa.

Kvällsdopp

För någon timme sen var vi och tog ett kvällsdopp i sjön, gud vad skönt de var skit varmt i vattnet! Men ni ska vi lägga oss och kolla på scream 4 :)
Jag saknar dig..

If you want to be together, you need TO-GET-HER.


Cam bilder o en video från just nu


Emelie Walcott

Emelie lärde jag känna när vi började i samma franska grupp i 6an, i början så pratade vi inte så mycket och de var i först 7an vi blev bra kompisar. Jag vet att jag alltid kan lita på dig, jag vet att du aldrig skulla snacka skit om mig backom min rygg. Jag älskar dig så jäkla mycket och jag kommer hålla hårt om dig till dagen jag dör. Jag är så glad attt jag har dig i mitt liv. Jag vill bara säga att jag Älskar dig Emelie!

Sovit på studsmattan

Shit asså i går gick jag o Ebba och la oss halv 7 på morgonen på studsmattan och sov. De var så himla vart så de gick inte att sova innomhus, Så vi har sovit i 5 timmar räknade ebba ut ;)

Tagen för någon minut sen

Nu blire CROSSROADS

Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på crossroads, kommer kunna blogga ganska mycket för Towes pappa har fixat trådlöst internet så de så! Godnatt alla söööööta!


When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you`ve got a thousands reasons to smile!


Nu ska jag o ebba springa 3 varv!


Älskar er så hääääääär mkt!


Allt vi gjort <3


Nintendo nördar

Just nu ligger ebba o towe o spelar nintendo på studsmattan haha snart är de min tur jiippii :D haha driver. Idag har vi bara cillat o haft kul ´, mest hoppat studsmatta men vi har också badat!
Här bor vi :D

Ebba Adolfsson

Ebba Adolfsson, vat ska jag börja vart fan ska jag börja? Jag och Ebba blev bästavänner för nästan exakt år sen, hon var mitt hjärta min syster, vi hade allt gemensamt precis allt. Vi båda hatar när folk smaskar vi båda hatar känslan när man  drömmar och man ramlar och sen vaknar man upp igen, vi båda älskade Justin Bieber. Vi har så många fina minnen tillsammans, nyår 2011, våra föräldrar. Det finns så mycket att skriva om dig du är undebar, finast, sötast bästa på jorden jag älskar dig så otroligt mycket och kommer aldrig släppa taget om dig!

I'll be there for you through it all, even if saving you sends me to heaven

Nu sitter vi och lyssnar på musik i högtalarna, har de jätte kul och de har ju bara gått 1 dag :D I dag vaknade vi typ 11 av att filip ringde mig 3 gånger -.- Men sen somnade vi om till halv 2 ;) Men nu ska vi gå och hoppa studsmatta och ha de super kul!
2 bilder från igår :)

Nu drar vi brudar!

Nu åker jag, Ebba och Towe till Towes land. Vi klommer hem på lördag, vet inte om uppdateringen kommer vara på topp men det löser sig jag får be emelie, ebba o rebecca att blogga :) Ni får ha en undebar vecka de kommer jag i alla fall ha! :)



Oj oj klockan är mycket!

Nu måste vi sova! Vi ska ju upp skit tidigt i morgon (ska till towes land) Aja vi hörs i morgon!

Ebbbbaaaa

Nu sitter jag och Ebba i min säng och gör ingenting fast vi har kul när vi inte görnågonting ;D  Ville bara slänga in ett litet inlägg. Ebba ska sleepppa här i natt för alla som ville veta!

Drar ut en liten stund

Nu drar jag och lilla Ebba ut en stund så vi hörs om ett tag!

Här är packningen


min andra halva'




'
jag älskar dig sara asperheim. Jag vet att jag alltid kan komma till dig om jag behöver hjälp eller har problem med killar,kompisar. Som nu när jag är lite störd pga av ............................... då hjälper du mig. du vet att du alltid kan komma till mig om det är något. du betyder så otroligt mycket för mig min ängel. Vi bråkade mer förut men nu bråkar vi aldrig, fast vi är inte med varandra som vi var förut. Kommer ihåg en sommar för länge länge sen när vi var nästan varje dag. men vad som än händer ska du veta att jag alltid alltid ALLTID kommer älska dig vad somen händer ! du är min andra halva sara, och det kommer du alltid vara. 

lillasyster ♥ storasyster 

du är allt ! ♥

Dags för Packning till Towes land!


Bilder från igår

Checka brudens rand!

Rosa the movie

Nu ska vi lägga oss och kolla på rosa the movie :D Ni får sova så gott om någon läser det här nu ;)

Kläder för ikväll

Linne/Bikbook tröja /Tilda leggings/Ginatricot halsband /Lotta design

Fräsch!

Nu har jag duschat klart, ska hitta något att ha på mig ikväll!
Chips? JA TACK! :D

Duscha

Nu blir de av till duschen hörs om ett tag! :)
nyår 2010/2011

Hallelujah


Towe Strömstedt

Towe Strömstedt den roligaste bruden som finns på joren seriöst. Vi lärde känna varandra när hon började 6an vi var med varandra första helgen efter vi hade börjat. Vi kanske inte klickade skit snabbt, men sen efter ett halv ungefär efter mycket bråka och skit som hade hänt så blev vi super tighta och fick ett minne som ingen annan kan slå! vi kallar de "pretty woman"
Den här tjejen de går inte att beskriva henne, hon har brun/blont hår alltid glad och skämtar hela tiden! Jag älskar henne så himla mycket men jag kanske inte alltid visar de så ofta men jag kan säga er att de gör ja! Min kärlek är så jävla stor så stor. Towe jag vet vi bråkar men de gör väl alla bästavänner? De är ju bara så livet är. Jag finns för dig när de stormar på havet min  ängel. Och towe glöm aldrig ALDRIG att jag alltid finns för dig och att jag kommer älska dig så länge som de går!

Ebba o Towe

Ikväll sover ebba o towe hemma hos mig, ska bli kuuliigt har inte varit med dom på evigheter känns de som :O Och om 2 dagar åker vi till towes land och är där i nästan en vecka :)

5 undebara vänner

Towe Strömstedt, Rebecca Arrighi, Ebba Adolfsson, Emelie Walcott, Ebba andersson.

Min bäästa mini

Snart kommer Ebba hit har saknat henne så otroligt mycket! Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar säkert på något kul. Ska be henne att hjälpa mig att packa lite till towes land :)
Så otroligt gamla bilder  I <3 you

Sleeeppiii time


Så gammal

Towe!

Ligger i sängen och pratar med Towe o har dator i knät och tv på så ska de vara! Yess så viktig info va!? I know ;)



sÅ MÅNGA MINNEN


JUSTIN BIEBER NOVELLER

Nu håller jag på att leta noveller om bieber, de var skit längesen jag läste någon och dom jag läste förut har slutat att skriva och den var verkligen så bra! :/ Hahahaha


Så hääääääääääääääääär söt!


Städat, rensat, dammsugit!

Har rensat hela mitt rum och dammat varenda hylla, alla mina smycken, allt! Så nu glänser det här inne, och så har jg fått en tv av mammi o pappa :D tackkk!

Före:




Efter:


Hahahaha älskar dig



Britneys nya låt

Har ni hört Britneys nya låt " I wanna go" Jag tycker att de är väldigt bra fast om man lyssnar på hennes gamla låtar så hör man att rösten är lite ändrad men men man kan väl inte låta likadant hela livet? :)

Midsommar

Glad midsommar alla söta läsare!



Tidigt Tidigt

Klockan är bara 10 i 8 och jag är uppe :O Pappa väckte mig för han ville ha hjälp med en sak. Igår på kvällen la mitt internet av så jag kunde inte blogga, men i alla fall igår var jag med Linus, Max och adde, Först var vi ute men sen när de började spöregna så drog vi hem till linus och spelade cod o tittade på film :D kuliigt
Jag älskar dig hoppas du vet de

Jag tar din plats

Har varit hemma en liten stund nu. Först var jag o rebecca i stinsen med sinor sen drog han och simon smsade o sa att vi skulle komma till donken o där träffade vi Shayan, Max Linus Simon o sååå. Men nu har jag tråkigt så jag ska ringa linus o säga att han ska vara med mig!

Kyssar O Kramar!

You break her heart? And Im gonna break yours

Rebecca ringde nyss och jag ska gå om 25 minuter till IP och träffa Elin och Becca sen ska vi träffa Sinor vid stationen. Aja shiiit måste göra mig i ordning nu :O Vi höörs !

Godnatt


Dessies låt

Har ni hört Dessies låt? Jag tycker faktiskt att den är ganska bra, fast hon har världens dåligaste engelska. Men hon är väldigt söt i videon!

Tabbys sång

Här har  tabbys låt som jag och Rebecca var med i, eller asså vi var med i musikvideon fast den har inte kommit ut en ;)

En ny American Pie? :O

Har ni sett att de har kommit ut en ny American Pie film?:O Har precis tankat den och ska kolla och se om den är bra!:D Älskar alla dom filmerna! hur många finns det egentligen inte? Aja de kanske bara jag som är seg och inte har sett att den har kommit ut den är ju från 2009 så jag är nog lite seg ;)
Länken till om ni vill ladda ner den: http://www.tankafetast.com/torrent/8970-american-pie-the-book-of-love

Du♥Mig

Jag behöver ha dig vid min sida, varje dag, varje kväll. Alltid, du ska alltid finnas vid min sida även om allt är så komplicerat just nu så vet jag att de kommer blir bra allt kommer bli bra mellan o en dag kommer jag ligga i din famn med dina armar runt mig och säga de 3 orden.. J-A-G  Ä-L-S-K-A-R  D-I-G
Jag förstår inte allt som har hänt mellan oss? För något år sedan visste du inte ens vem jag var men nu, nu är vi med varandra nästan varje dag för ett år sen hade jag aldrig ALDRIG kunna tro att så mycket kunde hända mellan oss. Liksom mellan dig och mig? Jag säger till mig själv att allt kommer bli bra, för jag vet att snart väldigt snart kommer allt bli så otroligt bra mellan oss.

Skilda vägar

imon Weidersjös låt "skilda vägar" är så grymt bra, blir ledsen men endå så glad när jag hör den. Lyssna hela låten

Läggdags

Shit klockan är redan 20 i 2 ska stänga av datorn nu och sova!
sexiiii kvinna

Shopping


Hahahaha

Blir så glad när jag lyssnar på den här låten. tänker bara på när jonas sitter och sjunger den ;)



Middag

Sitter just nu och väntar på att middagen ska bli klar fan vad sent jag äter :O Bara för att mamma o anna var tvungna att köpa något på cooooppp. Men nu ropar mamma att maten är klar så nu blire hamburgare :D

vakna..

Nu ligger vi vakna i min säng och ska gå o äta frukost, fy fan vad kul vi hade igår asså :O Aja bye bye

The hangover #


Skälbyskolan = kul

Kom hem för en pytteliten stund sen, vi har varit med Emil, Max Einar jonas o alla dom, vi var på skälbyskolan och hade de grymt kul roliga människor asså. Men nu håller jag o rebecca på att tanka baksmällan som vi ska lägga oss och kolla på. Ni får ha en undebar kväll/natt så hörs vi när vi hörs


Längesen, kommer du ihåg? Älskar o saknar dig så otroligt mycket!

Ute kväll

Ikv så var jag towe o rebecca ute med jonas o simon. Kom hem för typ 1,timme sen eller nåt tror jag om jag räknar rätt ;) ska i alla fall sova nu så hörs vi imorgon! :) sov så sött ni som läser de här!

Haha lite roligt så där va?

Kolla på den här Tjen som ser ut som justin bieber lite roligt när hon ska uppträda i
America's Got Talent

Haha lite roligt så där va?

Kolla på den här Tjejen som ser ut som justin bieber lite roligt när hon ska uppträda i
America's Got Talent

Allting kan gå i tur, men ett hjärta kan gå i tusen bitar

Ska ta tåget som går antingen 12.52 eller 13.07 få se när jag är klar. Kommer hem i morgon kväll. Och nu har jag värsta mens värken även fast jag inte har mens :O Ska gå och ta en ipren och försöka sove i en halvtimme. Hörs när jag mår bättre.

Letting go


Hahahahaha

Måste bara dela med mig den här videon igen när jag o Towe sjunger! Här har ni 2 riktiga talanger! eller? njaa skulle inte tro de va

Brudar gillar brudar, killar gillar killar

Kom hem för typ en halv timme eller nåt skulle egentligen vara mee rebecca men de blev inte så jag träffade Jonas O Linus ist men vi gjorde väl inte så mkt. Aja ska titta på film nu så vi hörs i morgon PUSS!
Förlåt för allting Emelie jag älskar dig så otroligt mycket <3

Drar ut

Nu blir de ut dragning för min del haha kan man säga så? ;) Med min fina prinsessa becca vi får väl se vilka vi träffar säkert några roliga som igår :)
hahahahahaha kan bara säga hahahaa

kyrkogårdsön

Här är en skit bra film som ni måste se!. Här är länken till filmen om ni vill tanka den fast de är ju olagligt..http://thepiratebay.org/torrent/3757435

Just nu Med min prinsessa!


Rebecca ♥

Idag ska jag träffa rebecca för de hade hänt en sak med min prinsessa :( Ska smsa henne nu o fråga vart o när vi ska träffas :)

Min första största kärlek

Jag såg dig när vi var små 
Vi var bara sex år 
Precis innan skolan börjat gå 
Tänkte jag att jag dig ville få 
Och nu när åren gått 
Har jag dig fått 
Du är det bästa som har hänt mig 
Och som kommer att hända mig 

Du är det vackraste jag vet 
Drömmar om dig gör mig så het 
Jag tänker på dig dag som natt 
Det är för dig jag sjunger min skatt 
Du betyder så himla mycket för mig 
Du vet att jag, jag älskar dig 

Men nu har det gått en tid 
Du mig inte ville röra vid 
På samma sätt som du gjorde förr 
Så stänger du din dörr 
Men öppnar den på glänt igen 
Och frågar vill du va min vän 
Men det kommer bli svårt det här 
För jag är fortfarande kär 
Du är det bästa som har hänt mig 
Och som kommer att hända mig 

Du är det vackraste jag vet 
Drömmar om dig gör mig så het 
Jag tänker på dig dag som natt 
Det är för dig jag sjunger min skatt 
Du betyder så himla mycket för mig 
Du vet att jag, jag älskar dig 

Men nu har du faktiskt ångrat dig 
Du kommer tillbaka med kärlek till mig 
Du är min största första kärlek 
Du är något speciellt för mig 
Och jag är så glad att jag fann dig 

Du är det vackraste jag vet 
Drömmar om dig gör mig så het 
Jag tänker på dig dag som natt 
Det är för dig jag sjunger min skatt 
Du betyder så himla mycket för mig 
Du vet att jag, jag älskar dig

Man vet inte hur mycket man älskar nån tills man förlorar den.

Ligger just nu i sängen va me typ simon o shayan en liten stund fast sen var ja bara me rebecca. Skulle kanske sovit över me towe o ebba men de blev inte så..
Nån random bild från nån kväll

Trött o vaken

Vaknade nån gång vid 8 för alla i huset skulle till jobbet o var inte precis tysta -.- Sen när alla hade stuckit så hade jag precis somnat om när pappa ringer o väcker mig! O så ville han inget ens han hade bara råkat ringa! ahh ibland blir man irriterad på ens familj asssoooo.

Här får ni en förtjusande bild på min katt just nu!

Natti natti

Nu ska jag sova jiiipppii ska bli skönt att lägga mig i min mjuka sköna säng godnatt alla söta!

Schools out

Kom hem för ett tag sen, Var ju på schools out först men de var fett tråkigt så jag o sofia stack o träffade Jonas, Max, Shayan, Emil o någon till. Fast de regnade ju o vi var ute så de var ju inte så jätte mysigt :/ Så vi drog typ till donken. Fast jag gick hem fett tidigt för jag var skit trött o fett godis sugen hehe.

Kattiga eller vad!? ;)

Min dag

Först åkte vi in till stan o Sanna köpte en percing sen var vi i stan i några timmar. Efter de träffade ja o Linus jonas och sen kom typ martin alex o nån mer :) Men nu ska jag i alla fall äta sen träffa rebecca som varenda kväll ;)

Sakerna från Mallorca!


Svar på fråga :)

ick en fråga om jag köpte något i mallorca o om jag kunde lägga upp bilder på de isåfall.
Svar: Ja jag köpte ganska mycket saker, såklart ni får bilder. Ska bara hämta kameran o ta kort på allt!:)

Stan

Linus ringde precis o sa att han hade vaknat, vi ska in till stan han o Sanna ska köpta tungpercing tror jag. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men säkert något roligt :D
En bild från igår på min fina prinsessa!

Danza Dansa

Här får ni en liten video från idag när jag o rebecca dansar ! xD Ren underhållning säger jag bara!


hihi,haha,hoho,hehe,höhö

Kom hem för en liten stund sen har varit på ip med Rebecca,linus, jonas, simon o några fler :) Skojsigt, nu ska jag i alla fall tvätta bort mitt smink och lägga mig i sängen o titta på llp. Vi höörs i morgon!
En bild från ikväll, jag är medveten om att mitt hår ser helt rött  ut!

Dushen nästa

Måste ju vara frääch när jag drar ut va! Så nu hoppar jag in i duschen fast inte bokstavligen jag liksom går till duscehn om ni fattar ;) Väldigt nödvändigt inlägg! :D not


Mallorca Bilder!





Klockan är 8 Rebecca!

Heeeej alla söta! Vaknade 9 i morse har verkligen inte sovit bra inatt :( Igår var de en rolig kväll, först träffade jag rebecca sen träffade vi Linus, Sanna, Oscar och sen några till som jag inte kommer ihåg vad dom hette hehe o var me dom resten av kvällen:) Ruulligt ruulligt, men nu ska jag börja göra mig i ordning för jag ska träffa rebecca (igen) :DDD

HEMMA!!!!

Nu har jag precis packat upp väskan. Har haft de bra i mallis kan jag tala om!:) Fast de är skönt att komma hem till Sverige där alla förstår vad man säger o man inte behöver prata engelska hela tiden ;)
Men nu kommer rebecca hit när som helst så bloggar sen :)
Från mallorca

FREDAG KVÄLL

Nu är jag hemma! :) Förlåt för att jag inte skrev något inlägg om att emelie o rebecca skulle blogga men i fredags (förra) så kom jag hem senare än vad jag trodde . Först träffade jag emelie o rebecca en stund sen ringde linus o ville att jag skulle träffa han o några till så vi gick dit men sen drog emelie o becca så jag stanade kvar i några timmar o vid typ halv 11 drog jag hem för jag skulle ju upp halv 3 ;) Men Snart kmr rebecca hit så jag måste byta om :) Höörs!

En utav dom 1332 bilderna jag tog i Mallorca ;)

mitt långfinger får stånd varje gång jag ser dig

haha jag tyckte rubriken var lite rolig haha jag vet jag är tråkig.. allafall hej! snart kommer sara hem *happyface* saaaaknar henne grymt min sarii (a)

lite om vad som hänt i dagarna igår, tråkig skola, grönan med elin, nora, gustav, robin, adam och fler:) såg en kille med dom finaste ögon jag seriöst nånsin sett dom dödade. haha :)

idag, först brännbollstunering jag va typ inte med för er information, sen typ darja o emelie en mini stund sen drog jag hem bytte om och gick och mötte upp ingrid, så grymt längsen jag träffa henne vi snackade och satt ute i solen och chilla sen drog vi t centrum köpte lite saker och drog och åt på sams. ska fixa för imorn nu. skolavslutning ni vet :D

rebecca arrighi



äääälskar dig tjejen!!


Emelie Walcott

Hej alla Saras söta läsare! Emelie här, förlåt att jag inte bloggat. Är verkligen dålig på det i vissa perioder alltså, men ska börja igen så fort lovet börjar och jag gjort en ny design☺

Vad har hänt idag då? Började 8.30 och slutade strax innan 13.00. Vi rensade ut skåpen idag och jag hade förvånansvärt lite att ta med mig hem, fast det blev lite mer sen när jag gick med på att ta med en kille i min klass påse hem. HAHA höll på att glömma den på bussen men Ellinor påminde mig!;) Så nu sitter jag bara på mitt rum och chillar, hade tänkt åka nånstans med nån fast vädret gör mig fett otaggad-.- Men ska iaf kanske möta upp mamma och lillebror sen, ska köpa lite grejjs!

Det var lite *host* kort *host* om min dag... Vi hörs sen!

Tog bilden i skolan för några månader sen:)

// Emelie "SAKNARSARASÅJÄVLAMKTSÅDETFINNSINTE" Walcott♥

det är inte lätt att vara sig själv, när man inte vet vem man är..

hej alla söta! skola idag. klassen åkte in till stan och vi gick runt bland srockholms parker. slutatade med att vi spelade fotboll och chillade runt. trevligt! efter skolan som slutade runt 20 över 1 så drog jag och emelie till centrum där vi kollade runt lite, hon hittade ett bar grymt coola byxor :)  sen drog jag mig hemåt och satt ute i solen ett tag, nu står babbo och grillar så ska väl äta snart antar jag. ha det bra sålänge!

rebecca arrighi




Don't Give Me Attitude i'll Give it Back Ten Times Harder

hej hej gullungar :) idag har jag bara stektr i solen försöker bli bruuuun:) älskar att vara brun så fint! jag har lyckats rätt bra har fått värsta randen. snart ska jag iväg med mamma och handla lite. imorgon är det skola igen bara 4 dagar kvar eller 3 egentligen om man inte röknar med skolavslutningen. bara att stå ut. nu ska jag tipsa om en film som jag tycker alal borde se både killar och tjejer verkligen en av de bästa filme rjag sett! FAST AND FURIOUS 5!! rekomenderar den verkligen. jag och sara såg den för några veckor sedan :) nu ska jag inte slösa er tid mer


saaaaaknar dig sara!!



becca


rebecca arrighi

hej alla sara söta bloggläsare. nu är sara på mallorca och hon har det bra och solar varje dag men hon längtar hem och jag längtar efter henne!  jag och emelie tänkte blogga lite under veckan sara är borta men just nu hare jag inget intressant att skriva så jag slänger in en bild på mig och en låt jag drogar just nu:) vi hörs, ciao.





enda bilden på mig och sara jag hittade nu.


Lista till Mallorca!

  • Ballerinaskor
  • öronproppar
  • sololja
  • solglasögon
  • ipren
  • bikini överdel


Emelie och Rebecca!

Snart kommer mina älsklingar Emelie och Rebecca hit :D:D:D:D Måste säga hejdå till dom, kommer ju inte träffa dom på 1 hel VECKA! :O

Mp3

Nu laddar jag över låtar till mp3 så jag kan lyssna på den när vi fyger.:)

Klar med packningen!

Nu har jag packat allt, bikini, handduk,shorts, keps, kamera, kjol, väska och allt sånt där! :D

Ser ut som jag har fett lite saker me mig :O Fast jag har typ hela min garderob ;)

Packa!

Nu har jag tagit fram allt som jag ska ha med mig tror jag fast det är säkert något mer som jag kommer på sen ;) Men nu ska jag packa och vika allt :))

Köpt de sista!

Nu har vi varit i centrum och i stinsen och köpt de sista till Mallorca och växlat in pengar! :))


''Jag hatar allt jag nånsin sagt och jag hatar den jag blivit när jag trott att jag haft makt''


Jag älskar att hata dig

Nu ska jag gå och lägga mig, kom hem typ 11 och har sutit vid datorn sen dess. Anna har typ feber så nu ska jag ta hand om min syster! :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kom precis hem från att ha varit på coop med anna. Vi köpte bara chips och sånt så vi kan tjocka i oss ikväll :))
Rebecca ringde också nyss, och sa att hon skulle till grönan i morgon så vi kommer inte hinna träffas innan jag åker som vi egnetligen skulle :(

Den Bästa av dom Bästa

Nu sitter jag och väntar på att rebecca ska duscha klart för sen ska hon skjusa mig på styret på hennes cykel x) Sov här igår/natt vi had jätte kul först träffade vi några killar sen var vi på ip sen, träffade vi filip och johannes efter de stack vi till viby och missade bussen när vi skulle hem så vi fick gå till ip igen! :O Vi gick fan mins 1 mil igår om man räknar med häggviksjoggen :OOO (Bilder får ni när jag kommer hem)


Nån bild jag hittade på beccas dator när jonas mobbar tiran haha driver bara ;)

SooooommaaarLOV!!!!

Omg Omg jag har fucking sommarlov nu! Och på lördag åker jag till MALLORCA!! Kommer bli så jävla roligt att åka till mallorca med min syster! Sola,bada,shoppa ahh jag dör av tanken bara!



I <3 You