NYY BLOGG

BESÖK http://typsaras.blogg.se/ http://typsaras.blogg.se/ 
 
Klicka på länkarna eller bilden!

uppdateringen

Sorry för jag inte har bloggat men håller på att fixa en ny blogg som kommer snart! och där kommer uppdateringen ligga på topp!
 
 

Home

Tjena penis! Sov hos Ebba igår, jätte mysigt! Är på väg hem från Täby nu, har varit där med mamma! Åh ska få träffa mina kissimissisar snart! Hihi! Imorgon blir det grönan med tjejerna! tagg på den!


Linnea

Hello! Har glömt bort bloggen lite dom här senaste dagarna! Igår var jag med Linnea hela dagen sen sov hon här! Hon gick för ett litet tag sen, vi hade de super mysigt! Vi åkte en sväng till badberget igår och träffade Felicia och alla dom! Men vi drog hem vid 12 och la oss i sängen och myste och somnade vid halv 3! Om en timme ska jag träffa Ebba, längesen jag va med henne så de ska bli kul! Känner att det här inlägget blev ganska långt nu, haa! Pussss


Fixa mig

Ska börja sminka mig nu och sätta på mig kläder! Ha gått runt i en t-shirt och trosor hela dagen haha! Drar som sagt till stinsen och möter upp tjejerna! Och Felicia smsae mig och frågade om jag ville hänga med till badberget och nattbada men får se om jag hinner de! Pussss
 

Sängen

Har legat i sängen sen 12 typ. Kollat på filmer ochläst min favvo bok Simon & Sophie! kulle träffa Linnea vid 3 tiden ungefär men hon skulle jobba så jag träffar henne Emelie och Elin lite senare ikväll! Hörs senare!
 
Min fina felicia & jag 

Ute kväll

Tjena Tjena! Igår träffade jag Filippa, Felicia och Lisa vid vallen! Vi satt där ett tag och sen drog vi till edsberg och träffade Fanny Julia och några killar. Sen gick vi till badberget några badade och Sen hämtade Filip oss och skjutsade hem oss!