Så himla trött!

Nu ska jag sova är så otroligt trött. Har varit med rebecca på kvällen och med Towe en liten stund på eftermiddagen. Imorgon har vi häggviks-joggen jiippi, eller inte? Fett tråkigt att gå 5,6 km runt en skog
En bild från idag, Älskar dig lillasyster!

So

Nu har vi so, har ett "prov" typ på länder i asien. Så nu ska jag fortsätta med att göra de! :)

Köpte de här linnet i lördags :)




Common Denominator

Han är så jävla bra live!


letstalk

Här har ni tips på en jätte bra blogg, den handlar inte precis som vanliga bloggar om mode poch ens vardag. Den handlar om andra man kan skicka in frågor om vad som helst och få svar. Om nu inte går in på den missar ni något!

http://letstalkbp.blogg.se/http://letstalkbp.blogg.se/http://letstalkbp.blogg.se/http://letstalkbp.blogg.se/
http://letstalkbp.blogg.se/ http://letstalkbp.blogg.se/ http://letstalkbp.blogg.se/http://letstalkbp.blogg.se/

Arrighi

Nu sitter jag och snackar med becca i telefon, jonas på sms och tiran på facebook. Ska stänga av datorn och försöka sova nu hööörs i morgon!


Du är mitt allt SERIÖST mitt allt! Jag skulle inte kunna klara av en  jävla dag utan dig min ängel!


I morgon gäller de, då ska vi två bli ett

Nu ska jag duscha och sen ringa rebecca


I<3 You

Du ser mig och låtsas som om du inte känner mig



Towe-Ina-Ebba

Idag har jag varit med Towe, ebba och ina. Vi gjorde inte så mycket, gick till norrvikenskolan och till ip och kollade på killar :S
Här har ni bilder:

Neeeej!!

Ahh är fett ledsen just nu, för annas och min externa hårddisk funkade inte förut och då gick vi till expert där vi hade köpt den och dom sa bara att den var bara att skrota så fick vi en ny, Och grejen är de att jag hade ALLA mina gamla bilder från 4 upp till 6an på den och dom gick inte att spara eller lägga in på den nya som vi fick. Så nu är allt borta :(
Här får ni värsta bildbomben på skit gamla biilder!

Omg 2,5 dagar!

Asså om 2,5 dagar har jag sommarlov! Först på måndag o tisdag har vi vanliga dagar sen på onsdag har vi häggviksjoggen och ska springa typ 5,2 km! :O Aaa och sen så är vi lediga på torsdagen och fredagen och sen på lördagen åker jag till MALLORCA!


Om du bara visste hur mycket jag älskar dig!

Pizza

Nu går jag och anna o köper pizza :D

What are words If you really don't mean them When you say them?

Helgen har varit väldigt rolig med roligt folk speciellt :) Nu har jag verkligen ingen lust att blogga för jag ska lägga mig och kolla på film nu :)
Här har ni bilder från igår :


Home

Kom hem för bara en liten stund sen, först va jag me towe o ebba sen träffade jag linus och några till, han och ja snackade ganska länge så sen drog alla andra hem, Och vi gick hem tillsammans.
Men aja nu ska jag lägga mig och sova är så jäkla trött asså. Vi hööörs imorgon ! :D


SNart drar jag till towe

Ska vara där ikväll, fast jag sover nog hemma. Kommer bli skojsigt ebba kommer också. Var skjukt längesen jag var med dom har saknat dom så mycket asså!
Bjuder på världens gammlaste och fulaste bild på oss ;) eller i alla fall på mig ;)

Nosse!

Äntligen fredag jiippii! Asså idag i skolan har varit så jävla rolig, en utav dom roligaste dagarna i skolan på länge! Ikväll ska jag kanske sova hos towe fast vet inte hur de blir me de. Och imorgon så ska jag till stan och shoppa med mami! :D
Hahahahaha simon o jag är så coola!

Här fårn ni ett till videoinlägg :)


Bild

Nu ska vi ha bild om 20 minuter, vi ska bara fika och ta alla våra bilder från alla gånger :D


Coola brudar

Britney Spears


Godnatt

Rebecca! Vi är fan bäst!

Idag efter skolan drog jag, aldin, christian, salomon, kevin o rebecca till stinsen och inte gorde så mycket. Hade så jävla kul asså. Inga personer kan slå dom när de gäller humor asså! xD

JAG-ÄR-KÄR

Asså titta! VÄRLDENS FINASTE MÄNNISKA!



Mot strävans mål

Fick nyss reda på att jag har fått strävans mål i musik :D Ville bara säga de känner mig stolt jjuu ;)


Snyggingen själv ;)


Just nu


Störda vi är, vi vet

Nej inte i dig, inte igen, inte en gång till

Godnatt


Towe-Ebba-Stinsen

Idag har jag varit med mina älsklingar, först gick vi till stinsen och hade skit roligt sen drog vi hem till Towe och pluggade fysik. När jag kom hem så kollade jag lite på tv sen pluggade lite till.
" Trötta blir man efter en hel dag på stan med Towe"

I work so hard

Nu ska jag lähha mig i sängen och kolla på film, har pluggat lite till fysikprovet som vi har på onsdag. Fast inget fastnar i mitt huvud, fysik är de värsta ämnet jag vet hatar de mer än vad jag hatar matte!

Plugga

Kom precis hem, slutade 10 3 hade biologi prov :S Va en liten stund med simon o jonas efter skolan, vi gjorde typ inget. Men nu vill kevin och alla komma hit så är med dom en liten stund sen blir de plugg!

Den killen som fick dig att gråta, är inte värd dina tårar


Skolan

Nu har jag duschat, sminkat mig och ätit. och nu ska jag borsta tänderna och klä på mig sen blir de skolan. Nu har vi bara en enda normal vecka kvar tills sommar lovet, sen en halv och efter de åker jag till mallorca! :D

Gele naglar

Igår fixade sötaste Emelie gelenaglar till mig :)

Musik video

Igår var jag och rebecca inne i stan och spelade in en musikvideo, för sebastian krantz musikbolag. De var skit roligt, först så låg v8 på marken och helikoptrar filmade oss och de var faktiskt ganska läskigt för dom kom så nära. Sen stod vi vid fyrhjulingar och dansade medans artisten sjöng. Musikvideon kommer ut om ungefär 3-4 veckor så då lägger jag ju såklart upp den!:D Hoppas man syns i den ;)
Här är hon som sjöng låten (Tabby)
Nya kärleksparet eller vad säger ni? ;)

Nu drar vi till stinsen

Anna vill att jag ska me till stinsen nu, och vad gör man inte för sin älskade systeer? :) jooo man gör allt för henne! :D
Tre ord: JagÄlskarDig

Tv in my ♥

Nu sitter jag hemma och kollar på tv, gud vad längesen det var jag bara var hemma efter skolan. Skit skönt asså och inga läxor ar jag heller :D

Nu somnar jag, för du har inte smsat eller ringt på hela dagen


Världens minsta converse!

Hahaha, titta mitt kusinbarns converes så skjukt söta!

Tröttnar aldrig på den här låten


Ligger i sängen och väntar, o väntar


Aldin/Ch/Rebecca/Kevin/Stinsen

Idag efter skolan drog jag och rebecca till stinsen där träffade vi Aldin, kevin, och christian. Vi gjorde inte så mycket pratade mest och satt ute. Träffade också simon och linus snackade lite me dom sen drog vi till en park och hade de roliiigt :D

Johan

Kom precis hem från Johan, roligt roligt :D Har inget annat att blogga om typ. Ska gå och lägga mig nu för jag är super duper trött :)))) I morgon ska jag vara med min älskling rebecca kommer bli roligt känns som om de var skit länge sen jag träffade henne även fast jag träffade henne idag, men aja nu ska jag sova!


14 år!

Här kommer bilder från rebecca b-day :D

Platta håret!

Nu ska jag börja platta mitt hår, för de blir så himla lockigt när jag sover med blött hår. Juste fick en värmeskydds sprej av mamma, Tack så mycket!:))))

Ödet

Allt händer för en anledning. Man kan inte gå runt och tänka, vad hade hänt om jag skrev det till honom istället för de jag skrev. Man kan inte gå runt och tänka vad hande hänt om jag hade varit där 10 minuter tidigare eller senare. Om man tänker så hela tiden så kommer man till slut bryta ihop. Jag tror att allthänder för en anledning, vi alla har kommit till jorden för en anledning men vilken vet man inte.


3 saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag har bara varit riktigt kär 1 gång
2. Jag får panik när man smsar med folk och sen svarar dom inte innan några minuter
3. Jag tror att allt händer för en anledning, ödet

Inget internet

Internet på min dator funkar inte blir så irriterad, så jag får blogga från syrrans dator. Men i alla fall nu har jag precis duschat, tvättat bort mitt smink o borstat tänderna. hahaha jag hade inget att göra så då gjorde jag de. och nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli mycket så jag kan bli trött och sova ;)


Bild från när anna skulle på bal o jag fixade hennes halsband :D


Inget roligt väder idag :(

Sorry för den dåligaste uppdateringen någonsin, men jag har inte haft nån lust eller nån tid. I fredags kom vi hem halv 4 på natten så då var jag för trött för att blogga ;) Inget roligt väder idag asså, fast jag tycker de faktiskt är ganska skönt att de inte är så varmt ! :D

Danza Kuduro

Drogar den här låten, den är så jävla bra! :D


Spola fram till 0:37 där börjar den :D

Fixa mig

Håller just nu på att välja kläder tills idag. De är ju inte lika varmt som dom andra dagarna har varit men jag tar nog endå shorts:)))

14 år och världens snyggaste!


Igår fyllde ju becciii 14 år, så jag och emelie och becca hade jätte kul hos henne. Grillade, plattade mitt hår ^^, var ute, spelade att skit roligt spel och hade bara så kul! :D Och sen kom elin lite senare också :)) Men ni får bilderna i morgon för rebecca har kameran i hennes väska ;)
Hoppas du hade en super duper bra födelsedag gumman! Älskar dig så jävla mycket!



Rebecca-Stinsen-Sola-plugga


Jag vet att jag aldrig bloggar nu för tiden men vem har tid med de nu när man kan göra tusen andra saker? Aja idag så har jag varit med rebecca, jonas och simon. Vi vart typ i stinsen och sen efter ett tag drog jag och rebecca till coop och handlade filmer. Efter de drog jag hem och försökte plugga till franska som inte gick så jätte bra men jag kan nästan allt känns de som :) (har prov i morgon)

Ja må du leva, ja må du leva

Nu sitter jag på so och skriver frågor. Har gått runt så alla kan skriva på lilla beccas kort :D På rasten ska vi ge hennes presenter eller i alla fall några av dom hihi. Fast jag kan inte skriva vad vi har köpt för jag vet att rebecca läser min blogg ;)


GRATTIS REBECCA!

Idag fyller min undebara vän rebecca 14 år! Grattis gumman hoppas du får den bästa födelsedagen någonsin, vi kommer ha de bäst ikväll! :D <3

Johan

Igår var jag med Johan och Fredrik. Vi körde "jag har aldrig" leken haha. Och sen när Fredrik drog så sov jag hos Johan. Om ni ville veta ! ;)



Fast & Furious

Nu drar jag till kista och kollar på Fast and Furious 5 med becca♥ och efter de så drar jag till ellinor :)

Rebecca ♥ Emelie ♥ Octavian

Igår var jag med octavian, rebecca, och emelie och hade sjukt kul. Vi körde "jag har aldrig " och sen var vi ute och snackade. Så kul vi hade asså, där fick man reda på saker man inte visste om dom ;) haha nää driver bara
Hahaha, bjuder som fan, octavian kom bakifrån och slog allt vad han hade på min rumpa x)

Hemma hos Rebecca


Nu sitter vi hemma hos rebecca och har de kul :D Ikväll ska jag nog bara vara hemma tror jag fast vi får se vad som händer ;), och i morgon ska jag till ellinor, har saknat henne jätte mycket! Men nu ska jag vara social med dom andra fina människorna :D


Förlåt så mkt!

Har helt enkelt inte haft tid att blogga, aja nu sitter jag i skolan på So lektion. Vi slutar 12 så de är skönt. Efter skolan vet jag inte vad jag hittar på men säker något roligt :D

Just nu:



Linne/gina
jacka/ida(villa)
jeans/gina
Örhängen/ur och penn


Ladies night

förr Igår var jag, Ebba, Towe i stinsen på ladies night. Vi träffade Emelie, ina,sofia och lite fler folk. Och hade de skojsigt :) Köpte också två is chai latte ^^,,


Och sen har vi goodie bagen :)

A cinderella story

Nu ska jag lägg mig ner i sängen och kolla på A cinderella story, ni får ha en bra kväll! :)

Jag Älskar Er Och kommer aldrig släppa taget

I morgon ska jag vara med Ebba och Towe kommer bli så kul, våran lilla tradition hahaha (internt skämt);) <33

Cp blogg.se!

Asså mina inlägg kommer inte upp på flera timmar blir så irriterad! I alla fall idag drog jag hem efter skolan och har pluggat.. noot jo men lite. Men nu ska jag äta och sen kolla på film :D

Ebba Adolfsson

Idag efter skolan gick jag och Ebba hem till henne. Och hade jätte kul, har saknat min lilla bebbo så mycket :(
Här är lite bilder:
'

Rebecca ♥

Nu sitter jag och snackar med Becca i telefonen, som vi nästan alltid gör varje kväll ^^, Älskar den bruden så mycket asså. Men nu ska jag snart sova, ville bara säga hello :D

♥♥♥♥

Bilder från idag:

Valborg 2011

Igår var de ju valborg, först åkte jag hem till becca och sen åt vi pizza där. Efter de hämtade vi upp emelie och åkte till Ip. Där mötte vi Julia, Sofia och Ellinor. De hade varit mycket roligare om de hade varit varmare. Men sen drog jag o becca till häggvikskolan.
Tog inga bilder på kvällen för de var så jävla kallt.