Länkbyte

Länkbyte med Fanny klicka under bilden för att komma till bloggen! ♥
 
www.faannylundgrens.blogg.se
 

Sista inlägget

Jahap då åker jag om några timmar! Ikväll har jag varit på coop och köpt drika och sånt till bussresan imorgon. Sen har jag varit vid edsviken med ett gäg människor, vet inte vad alla heter höhö. Martin och Ansar är i alla fall 2 av dom haha! ;) Imorgon kommer Rebecca och hämtar mig vid 8.40. Så ska gå och lägga mig nu så jag får någon sömn i alla fall! Godnatt! Och om vi inte hörs under dom här 2 veckorna,

HA DE TOPPEN! Och kom ihåg.. YOLO

you only live once

 

 


STINSEN

Ska träffa Anisa halv tre vid stationen. Vi ska till stinsen och köpa nödvändiga saker till lägret! Känns som om det var evigheter sen jag träffade henne! Så det blir kul!
 

Åmol

Tjena på er! Har packat hela förmiddagen. Är faktiskt fett taggad att åka till Åmol nu!! :D Ska bli kul att lära känna nya människor och bara ha de grymt kul! Blogg.se appen funkar inte, så tyvärr kommer det inte bli någon uppdatering.. Men får be nån snäll vän att blogga lite!
 
Finn ett fel!

Midsommardagen

Hej på er! Har spenderat min midsommar helg i nacka! Hade jätte mysigt med familj och släkt! Imorgon måste jag packa och sen sk ajag träffa Ebba. Åker på konfa läger i 2  veckor(!!) till stora stran i Åmol. Kommer dööö! Nej men tror faktiskt att det kommer bli roligt, har haft ångest över det här jätte länge men det börjar släppa nu! :) Hörs senare!
 
Myyy giiirls

Klänning bildeer

Hade lite tråkigt så tog lite bilder på klänningen jag har på mig today (den jag fick av min syster) You know!
 

Gårkvällen

Blev en liten ute kväll igår med! Satt på ip med Darja, Rebecca, Ebba och två grabbar som hette Max och Viktor. Det var myysigt de! Kom hem runt halv 12, och då gick jag direkt och la mig!
 
 

midsommar!

Glad midsommar på er! Idag vid 12 kommer min syster hit och hennes familj. Sen åker vi till min moster och firar midsommar där! Hoppas ni får en toppen midsommar! Kram!
 

midsommar!

Glad midsommar på er! Idag vid 12 kommer min syster hit och hennes familj. Sen åker vi till min moster och firar midsommar där! Hoppas ni får en toppen midsommar! Kram!
 

Martin & Rebecca

Har precis fixat mig och ska snabbt äta, sen träffa rebecca och martin!
 

GODMORGON!

Godmorgon mina kära läsare! Igår vart det sååå mysigt på badberget! Badade till och med haha! Det var faktiskt väldigt varmt.. (efter ett tag) höhö! Nej men vi hader verkligen super mysigt! Det är sånna här kvällar man kommer komma ihåg i vinter! Här är bilder! :D
En grymt lyckad kväll!!
 
 
 

Grillkväll!

Vid 7 ungefär kommer Rebecca och hämtar mig. Sen åker vi till badberget och grillar med ett gäng sköna människor! Kommer bli as mysigt!! Ska böruja sminka mig och välja kläder nu, puss på er!
 

-

Har verkligen ingen blogglust just nu. Inget roligt att blogga om eller ingen som helst lust. Åkte i alla fall till kista igår med Ellinor och Rebecca och sen vid 7 typ gick jag och rebecca på bio LOL osv. Skit tråkigt inlägg jag vet.
 

Ellinorsen

Heej! Ellinor kom hit för nån timme sen. Vi ska till kista i think och möta Rebecca. Men nu ska vi gå ner och duscha och sen fixa oss!

Ha det bra så länge!

Klänning

Fick den här klänningen av min syster från Cypen! Tack tack!


Äntligen är hon hemma!

Var och hämtade min älskade syster vid 7 ungefär och sen kom vi hem och snackade om hennes resa osv. Nu tror jag att jag ska gå på promenad eller någoting! Kraaaam
Min lilla prinsessa & jag (är medveten om att jag ser helt drogad ut)

Lalalaala

Vanade klockan 1 idag fy fan vad skönt att man kan sova ut VARJE dag! niiirrr på det alltsåå! Så vad händer idag? ska möta upp Ebba om en stund. Sen ikväll ska jag åka och hämta anna som kommer hem från Cypen! Weehhoo! :D Har fett ont i magen ingen anning varför men ska gå och ta en ipren nu. Puuusss och kraam


My Secret Combination is a mystery for you

Kom hem för nån timme sen! Hade det mysigt hos mormor och morfar, träffade kusinerna osv. Men nu är har jag äntligen kommit hem till min älsklings datoor<3 hihi! Nej men ska titta på The mentalist nu! Hörs senare!

spöregn

Jahap lika dåligt väder idag som igår. Ska i alla fall till min mormor för hon fyller år. Och sen på kvällen blir det en till mys kväll tror jag ! Saknar min syster sååååå mycket, tur att hon kommer hem imorgon! Kram!


Kom hem!!

Miss Secret agent

Har laddat upp med massa godis och läsk nu, och ska titta på med miss secret agent med mammi!

(rekomenderar VERKLIGEN den filmen om ni inte har sett den)

Bullar!

Weeeii! Dom blev jätte bra och jättee gooda! :D :D :D :D YEEii mee! Hahaha....!

ÅHHH!

Åh vad söta dom är tillsammans! Har alltid hoppats att dom var ett par och nu är dom det! Grattiis till Molly & Calle! :D

Baka bullar

Känner för att baka bullar nu, så ska nog sätta igång med det! hihi (a) Har typ aldrig bakat bullar förut, sååååå vi får seee hur det går! Höhöhö. Reultat kommer later!


Lano & jag

Lördag!

Yooo! Vaknade för en liten stund sen. Härligt väder ute idag.. Men jag orkar endå inte göra något speciellt idag så det gör inte så mycket! Men Ska i alla fall träffa Ebba lite senare och prata ut om lite saker. Känns fan inte som att det är sommarlov......Aja! Pussss


INSTAGRAM

Följ mej på instagram! Där lägger jag upp bilder som ni inte kommer se här på bloggen! Så föölj! :D saraasperheim saraasperheim saraasperheim saraasperheim saraasperheim saraasperheim saraasperheim saraasperheim

Grillvideo

Här är en video från när vi grillade hemma hos mig!
HAHAHHAHA
 

Victoria's Secret

Här är alla produkter från Victoria Secret som jag köpte i London!



Body splash, Handkrämer, parfymer och lip plumer (gör att läpparna blir större)

Chill dag

Hello! Förlåt för sämsta uppdateringen men appen funkar inte och har inte suttit vid datorn någonting idag! Idag har jag i alla fall inte gjort så mycket, min systerdotter har varit här hela dagen och är fortfarande kvar och myser med sin favorit moster! Snart kommer mamma och pappa hem och då blir det grillning! Muuuums!

Snart kommer the moppeedoo

Snart kommer Rebecca och hämtar mig on the moopeedoo. Weehoo! Min blogg.se app funkar inte så vi hörs imorgon!


Bilder från syrrans student!


Hem ljuva hem!

Kom hem för ett tag sen, gick bra att jobba today! Sen jag kom hem har jag bara suttit vid TV. Ikväll blir det mys kväll ute med rebecca och några flera! Fy FAAAN vad skönt att det är sommar!

Bild på mig och Darja från i tisdags!

Jobba imorgon!

Ska upp tidigt imorgon för att jobba. Så ska träffa Rebecca snart och få alla mina grejer som jag lämnade där förut, allt smink osv. Har inget mer att säga så bloggar mer sen!


DE VET DU

Min dröm har gått i uppfyllelse.... Har träffat DE VET DU! Omg:)


Rolig kväll!

Går kvällen var gryym!! Skit bra musik och skit roligt människor! Har så ont i benen och i fötterna för vi dansade vi mycket! Haha! Här är massa bilder!

Lägger in flera bilder senare

 


Happy Happy Happy

Kom precis hem, åkte först till centrum med massa tjejer från klassen och fikade. Sen till sams och åt kebab. Sen var jag bara med Darja och Rebecca. Rebecca och jag skulle tanka hennes moppe, men det gick inte så bra.. Vi fick inte ens upp tanklocket höhö. Men ska vila lite nu, för sen ikväll blir det schools out!


Fucking sommarlov!!!!!

LIVET ÄR SÅ JÄVLA BÄST!!!!!!!!


Redo för avslutning!


Skolavslutning

Shiiit asso! Skolavslutning idag!! Gud vad tiden går fort! För exakt ett år sen var jag på mallorca. Känner på mig att det här kommer bli den bästa sommaren någonsin!

Blid från igårkväll


Rebeccoo

Ligger i sängen hemma hos Rebecca nu. Sover här i natt osv:) hon klarade moppe kortet så ikväll har vi kört runt och träffat Christian en stund:) mennonits vi sova pusssheej


Älska livet

Fy fan vad livet är på topp just nu! Skolavslutning imorgon, fucking sommarlov!! Kan fortfarande inte fatta, ledigt i 10 veckor! Åh är så sjukt glad!:D De enda tråkiga är att jag måste fixa mig helt ensam imorgon, ingen är hemma. Anna är i cypen osv.. Forever alone :' (


Måndag morgon

Godmorgon! Kändes fett segt att gå upp imorse med tanken på att jag somnade vääldigt sent igår. Somnade typ 2 timmar efter det förra inlägget... Men men idag har vi ju brännbolls turnering mot alla klasser. Bara våran klass och typ 5orna som tar det seriöst haha töntar.


Brännboll imorgon

Yo yo. Har precis lagt mig i sängen och ska sova. Har brännboll med skolan imorgon så får lite sovmorgon weeei. Nej men skönt att skolan är slut om 2 dagar! Har haft skit roligt ikväll men mer om det imorgon! Godnatt på er!


Bästis på väg hit

Rebecca är på väg hit nu. Vi skippar rix fm konserten. Ingen av oss orkar och det är inte så roligt väder heller. Vi kör på the voice i sommar istället!


Söndag

HEEJ! Söndag idag då. Som sagt grillfest och rix fm är vad som står på schemat! Sitter och kollar på Disney Chanel nu. Alla bra program som Hanna Montana, zack och codys ljuva hotell liv har ju slutat. Nu är det bara massa dåliga b program.


Läggdags

Har legat och kollat på film med Anna och mamma hela kvällen. Har varit jätte seg hela dagen, trött ont i hela kroppen & Mens och skit. Men men ska sova nu! Imorgon ska Anna ha grillfest med sina kompisar hemma hos oss, så det ska bli kul! Men ska åka till rix fm med Rebecca också! Men vi hörs mer imorgon puuuss hej!


Kista

Håller just nu på att fixa mig. Anna och jag ska åka till kista och leta avslutnings klänning till mig. Efter kista åker vi nog in till stan och kollar på skor! Finns en butik som jag vill till!

Min lilla sötnos & jag i torsdags!


Snart sommar lov!

Godmorgon på er! Vaknade precis. Ska ta frukost och lägga mig i sängen och kolla på någon film. Inget roligt väder idag så då passar det med en film dag! Kram


Med carloseeen

Orkade inte göra något speciellt ikväll så Carlos kom hit för ett litet tag sen! Så det blir mys kväll med honom tonight! Hasta lavista!


Trött cheeyy

Hello på er! Efter skolan drog Rebecca och jag hem till henne. När jag kom hem runt 4 somnade jag direkt. Fick mena idag weeiiho eller inte, vill inte ha det på skolavslutningen. Har en vit klänning...:(


Fredag

Förlåt för jag inte bloggade igår men ni förstår säkert ;) Går dagen va underbar! Det var jätte kul och jätte mysigt! Hade verkligen super trevligt!!:D Bilder kommer en annan dag! Men här har ni några från mobilen!:)

 

 


På väg till utspringet!

Nu sitter vi i bilen på väg till Annas skola! Fikus Filip är också med!


Schemat för Annas student!

Vid 1 åker vi och hämtar upp Filip som ska med!

Vid 2 springer dom ut från skolan, så då grattat man och hänger saker runt halsen.

Sen åker vi hem och fixar det sista!

Vid 6 ungefär kommer alla gäster, och sen kommer alla och går tills 10!

Är jätte taggad!:D hihohohi!


Godnatt!

Skulle egentligen gått och lagt mig för lääängesen eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Men hade lite saker kvar att fixa osv så det blev lite sent! Men nu ska jag lägga mig och sova! Godnatt och sov så goott!

Har inga bilder på mobilen eftersom jag har laddat över alla till datorn. Men ni får nöja er med denna charmiga bild!


Designen

Har gjort om lite saker på bloggen, men har inte hunnit fixa design än. Men tryck på f5 för att se!


Student fix!

Hela dagen har vi hållit på att fixa inför min syster student skiva som är imorgon! Ska bli jäätte kul verkligen!!:D Får träffa massa människor som man inte har träffat på ap länge!


Min sista vecka!

Så här ser min sista vecka ut i skolan!

Måndag - Sex och Samlevnad dag
Tisdag - Sex och Samlevnad dag
Onsdag - Nationaldagen = ledigt
Torsdag - Annas student = ledigt
Fredag - Lämna in alla böcker i skolan

Fy fan vad härligt!!!

Sommaren 2012 kommer bli så grym!
Gotland med Rebecca
Rhodos eller magaluf med Anna och hennes kompisar!
Alla ute kvällarna!
Och SÅÅÅÅ mycket mer!!


Tillbaka!

Hoppar tillbaka till den här bloggen ett tag nu! Lovar att det kommer bli bra uppdatering och många roliga bilder!
Kram!