Filip på väg hiit

Lilla fiilip är på väg hit nu, jag och anna ska till Coop så han är så snäll och skjutsar oss!


Abercrombie & Fitch

Min pappa var i Köpenhamn och kom hem med dom är fina t-shirts till mig från A&F tack världens bästa pappa!


Åska

Ush det åska och regnar ute, och jag är helt ensam hemma! Ush det finns inget att göra för jag kan inte sitta vid datorn för den behöver ladas, och tv kan man inte heller sätta på. :( 
 
 
 

Tråkig blogg

Ush hatar min blogg.. Vill byta, starta en ny med ett nytt namn! Men har verkligen ingen aning om vad den ska heta!  Vill ha en ny fräsch start och känner att det är dags att byta, har haft den här bloggen i evigheter känns det som!! Men snälla kom med idér på blogg namn, ni får en länking om ni kommer med något bra! :D
 
 
 

Hej hej sommar

Helloo bloggen! Vaknade vid 11 ungefär, åt frukost osv. Idag vet jag inte vad jag ska göra, är ganska trött! Och vädret är inte på topp heller det är molnigt men kommer lite sol ibland! Kanske åker till min syster i Norrtälje och hälsar på min syster dotter! Bloggar mer senare! Pussss


Bilder från idag!

Underbar dag!


sommar

Heeej, sorry för den dåliga uppdateringen men det är ju sommarlov och har inte så mycket tid för att blogga. Idag har i alla fall varit en super kul dag! Började med att jag och Frida åkte till badberget och solade och hade det almänt mysigt! Sen träffde jag Felicia en stund, vi gick en hem till mig och snackade osv. Efter de åkte jag till kista för att träffa Anisa! Vi shoppade och åt på hennes resturang! (tack min älskling för maten)! Sen hämtade Anna och Filip mig vid Helenelund och nu är jag hemma och ska titta på någon film! Kramiiss 
 
Funkar inte att lägga in bild, så gör det senare om de går!
 
 

Frida

Nu drar jag och träffar Frida i Sollentuna och sen åker vi vidare till badberget! Niice väder idag måste jag säga! (köpte tröjan igår)!


Båten

Gick precis ombord på båten och ska gå och äta frukost nu. Båtresan tar 3 timmar ungefär så jag är väl hemma runt 12! Och sen ikväll blir det bio med zak och Co. Pusss så länge!


Torsdag

Tjena Tjena! Idag kommer Ellinor och Alex hit vi drar antagligen ner till stranden eller ligger hemma hos mig och solar! Måste packa alla mina grejer idag för åker till min moster imorgon och sover där tills på söndag! Och sen har jag tappat bort en wifi sak som pappa precis har köpt så har lite ångest över de.. Menjag måste Leta som en galning efter den! Haha typiskt mig att vara så klumpig!


-

Hej på er! Gårdagen bestod mest av sol och bad och desamma idag! Har varit väldigt skönt med värme dom här senaste dagarna! Nu ska jag mamma och pappa spela lite spel osv. Juste på söndag åker jag hem! Bokade biljett igår, båten går klockan 7 på morgonen så måste gå upp ganska tidigt.. Aja pussss på er!


Blåsigt på gotland

Heej finisar! Här på Gotland är det blåsigt och inte speciellt varmt.. Ush igår var det ju jätte fint väder, så hoppades på det idag med! Men tdligen inte.. Börjar längta hem nu, kommer hem i början av agusti. Men kanske ska åka hem tidigare vi får se! Klockan är halv 2 och jag har inte gjort ett piss tills nu, bara suttit vid datorn och försökt fatta hur man öppnar iTunes program (svårt att förklara) men blir bara irriterad för jag inte förstår någonting!! Aja hejdå!
 
Mina fina tjejer <3

Blåsigt på gotland

Heej finisar! Här på Gotland är det blåsigt och inte speciellt varmt.. Ush igår var det ju jätte fint väder, så hoppades på det idag med! Men tdligen inte.. Börjar längta hem nu, kommer hem i början av agusti. Men kanske ska åka hem tidigare vi får se! Klockan är halv 2 och jag har inte gjort ett piss tills nu, bara suttit vid datorn och försökt fatta hur man öppnar iTunes program (svårt att förklara) men blir bara irriterad för jag inte förstår någonting!! Aja hejdå!
 
Mina fina tjejer <3

Sola och bada i pinjakolada på sommaren är livet som bäst!


Mot grillfiesta


Ett till party

Ikväll blir det en till grillfest Hos en annan kompis till familjen! De börjar klockan 5, så jag och mamma är på väg till mormor och morfar och ska träffa kissimissarna och duscha! dom bor precis bredvid där grill festen är så det är skönt att slippa gå långt hem sen ikväll!


Solen skiner

Hejhopp bloggen! Nu är jag och mamma på väg till några kompisar till familjen och har en grill kväll och sen sover där! Imorgon kommer Ellinor och Alex så de blir kul! Men vi hörs senare!


Godmorgon!

Godmorgon på er! Klockan är 9 och jag är uppe, vet egentligen inte varför men men vaknade så här tidigt! Det är soligt så ska ut och lägga mig och sola nu! Vill bli så här brun som jag var förra året!


Love Life


Anisa

Helloo! Uppdateringen suger i know men har inget att skriva osv. pratade i alla fall med Anisa för ett tag sen, guuud vad jag saknar henne!! Hon är i USA och har de toppen! Men åker em om några dagar och jag kommer hem den 4 augusti så då träffas vi! :D Men nu ligger jag framför tv med mamma och tittar på någon mord serie på ettan, fattar typ ingenting, höhö Benny & jag!


Frukost

Vid halv 12 ringde min kusin o moster och frågade om vi skulle äta lunch. Själv sov jag så det blir frukost för mig eller snarare Brunch! Så nu sitter vi här och väntar in maten! Solit är det också! (skulle publicerats för ett tag sen)


Rebecca & Fiona

Tjaba alla läsare! I kväll har jag legat och degat framför datorn, rensat lite bilder från konfan osv. Och sen har jag kollat på Rebecca & Fiona, FAAn vad gryma dom är! Men ska sätta på en film nu, juste köpte 27 nya filmer idag! Så jag har lite att välja på! Puusss på er!
 

Konfa bilder!


Aktion

Nu är hela familjen på aktion i klintehamn! Jag passar mest bebiisen och käkar bullar haha. Fast har sett en söt spegel som jag vill ha (bild nedan)en nu börjar Sigge att skrika så jag måste lägga ifrån telefonen!


Café

Tjena Tjena! Ikväll är det party, eller inte riktigt haha. Nej men alla hus där vi bor ska samlas och äta osv, så de blir fett. Just nu sitter jag och mamma och på kikis café och äter kyckling sallad! Partyt börjar vid 5 så ska hjälpa min moster med lite saker efter vi har ätit färdigt!


Heey i just meet you

Hola! Idag har varit en ren chill dag bara legat och tittat på filmer! Nu är min kusin och hans familj här på besööök! Det blåser som tusan här så vi sitter inne och ska äta bullisar nu! Detta inlägg blev väldigt intressant! Men vet faktiskt inte vad jag ska blogga om.. har ju inget att säga förutom vad jag gör på dagarna haha. 
 
Lite charmiga bilder bjuder jag på!

forever young


Sängen!

Yo yo! Min kväll har spenderats vid tv med familjen! Har kollat på en film, snuten i varuhuset helt ok var den! Nu ligger jag i sängen redo för att sova! Har jätte ont i magen, tror det är min vecka snart. Men har haft så här ont i magen varje natt sen i söndags hmmm..undra varför.. Något att fundera på så här på kvällskvisten! Mina roliga Skämt åt sido, det jag ville komma fram till i detta inlägg var Godnatt !


Shopping i Visby!

Spets linne 280kr lil wayne linne 150kr Superman linne 99kr


Aspen funkar!

Yes äntligen funkar min blogg.se app! Nu är vi på väg till Visby, pappa ska til på Telia och klaga för internet inte funkar medans han gör det så ska jag och mammii shoppa lite! Ska bli mysigt! Går kvällen hos mina kusiner var jätte lyckad! Här är


Sommar

Hej alla fina läsare! Kom hit igår vid 4 ungefär. Ikväll spenderas våran kväll i kusinernas hus vid vattnet! Hälsade på mina små kissemissar idag också! Har inte träffat dom på 3 veckor, såå det var jäätte myysiigt! hihi! (våra katter bor hos min mormor & morfar för där vi bor finns det rävar) Igår var vi vid vattnet och fotade massa fina bilder! dom kommer upp någon gång när internet är lite snabbare! Ang uppdateringen så kommer den inte vara så bra för, har bara internet hos mina kusiner och dom bor 20 minuter från oss. Och sen går det inte att mobil bogga för appen inte funkar! Men ska inte tråka ut mer något mer, känner att det här inlägget blev väldigt långt och tråkigt nu haha! Puss lovers!



Packat klart!

Är helt klar med packningen och har städat hela mitt rum! Ska börja sminka mig snart och sen fortsätta titta på one tree hill! Försöker lära mig Macen ockå haha.. Försöker ladda ner iphoto men det funkar inte! Ska försöka blogga så mycket jag kan dom här veckorna! Ha de bra så länge!
 

Gotland

Imorgon drar jag till Gotland! Tar flyget med pappa, men storasyster är kvar här hemma. Ska bli jätte skönt att komma ner dit och spendra massa tid med familjen & släkten! Planet går runt 1 tiden så ska gå oc ta en dusch och sen lägga mig och sova!  GOdnatt!
 
Felicia weeeii

Lägret

Okej tänkte berätta om konfa lägret nu! Har haft det såå otroligt roligt! Verkligen det roligaste jag har gjort under mina hela 14 år! Alla människor jag lärde känna var helt UNDERBARA! Ledarna, prästen,konfirmanderna, alla var såå fantastiska! Ett minne för livet! 
 
(Jag gick på läger i Åmol på Stora Strand)

Så här såg dagarna ut 
Väckning klockan 8 
Andakt halv 9 
Frukost kvart i 9
Lektion halv 10  i ungefär 1,5 timme
Lunch kl 12 
Fritid till klockan 2 
Aktiviteter i nån timme
Middag halv sex 
Fritid tills 7
Grupp möten från 7-8 
Fritid till kl 10
Andakt kl 10 
Man ska ligga i sängen vid 11 
och vid 12 ska det vara tyst
 
Det låter som om vi inte får någon fritid alls men det är nästan bara det vi har! Haha! Om ni funderar på att konfirmera er (alltså om ni är yngre) så TVEKA inte!! Gör de!! Ni kommer INTE ångra er! :D  
 
Världens bästa konfirmander <3 
 
 
 
 

Dagen

Så här har min dag sett ut! Vaknae vid 10 ungefär åt frukost osv. Sen vid 11 åkte jag och pappa och köpte en MACBOOK DATOR till mig!! omg är såå glad! hihihi! Sen träffade jag rebcca i stinsen och köpte fodral till datorn, ett glittrigt rosa thithih! Sen åkte jag hem och Ebba kom till mig och vi solade och hade tjejsnack! Nu ligger jag i sängen och kollar på Aquamarine! Flera inlägg kommer snart! Kramiiis!
 
MACBOOK! Hihihi

Äntligen hemma!

Åh vad skönt det är att vara hemma! Har haft det grymt kul under dom här 2 veckorna! Solat, badat, och lärt känna otroligt fantastiska människor!! Berättar allting lite senare för nu kommer Ebba hit, så ska vi sola! PUss mina älsklingar!
 
Funkar inte att lägga upp några nya bilder..