Mys kväll

Är hemma hos Birgitta och Robert och spelar och har de roligt! Har egentligen ingenting att säga, längtar faktiskt hem till min säng har jätte ont i benen!:((


Dagens outfit


Sofina <3 <3


Dubbelliv

Sitter och kollar på dubbelliv om ni inte har sett de GÖR det! Finns på svtplay! Blev ändrade planer ikväll är fortfarande kvar hos Ellinor och ska på middag hos Robert & Birgitta ikväll. Har inte så mycket mer att säga så vi hörs senare!
Och imorgon börjar mitt internet funka YEEOOO!


Dance your ass off

Hej hej ! Ligger i soffan med en sovande sofina och kollar på dance your ass off. Anna kommer och hämtar mig halv 2. Tills dess ska jag bara chilla och sova lite är fett trött haha! Kram!


Väntar på Rebecca

YEhhoo heelg, och bara några dagar kvar tills loov!! :D Sitter hemma och väntar på att Rebecca ska komma hit, och när hon kommer ska vi ha myys, göra vofflor och ha tjejsnack! Sen ikväll ska jag till Ellinor och sova däär:))
Kram på er!


My star


Torsdag kvääll

Har pluggat fysik hela kvällen så det är därför jag inte har bloggat. Har precis duschat och ska gå och lägga mig nu. Ska gå upp tidigare imorgon så jag hinner plugga lite till. Åhh känns inte som om det är fredag imorgon men faan vad skönt att det är de! Ska vara med Rebecca efter skolan och slutar tidigt soo niiicee:) godnatt och sov gott mina älsklingar!


/ E

OLweus sak på SOn skit tråkigt...
Sara kan typ blogga lite men hon får säga till när jag ska sluta ;)

Puss

image description

Ready for school


Junie Gauffin

Tänkte länka min underbara vän Junie! Världens härligaste tjej! Hon bloggar om sin vardag, mode och mycket mer! Här är en feeeet läääänk till hennes blogg!
Miss you girl!

~ vi är söta ~

TJOOOO vi sitter vid datorn och ska snart soooova ;)
Har typ inget att skriva.. Sara städar mitt rum, Snutiss!! puss E 

När kommer min ängel?? / e

Är fett arg så ska inte blogga och ta ut allt på Saras blogg..
Men iaf så ska Sara komma typ vilken sekund som helst så får hoppas jag är på bättre humör!
Puss E

Plugg dag

Hej hopp! Stannade kvar i skolan till ungefär 5 och pluggade till fysiken med Anisa. och Har suttit o pluggat enda sen jag kom hem. Ska fan få A på det här provet!Har skrivit klart min teknik uppsats nu. Men efter det är plugget slut för idag! Sen packar jag bara väskan och beger mig till Ebbsan!


Nicolett & jag inann skivan!


Lunch

Har lunch nu och har fysik efter. Slutat halv 3 och då hämtar Anna mig och sen sätter jag igång med plugget! Kram så länge


in thaaaaa skola

Hej ebba här igen! Sitter just nu i skolan och ska skriva en svenska uppsats om en varulv eller nåt? (haha?) Efter skolan ska jag hem & sen kommer sara till mig och sover över. ni får säkert mer inlägg då!

Men nu måste jag förtsätta puss!




Mi Amor

Min prinsessa

Hej hej för att kortfatta min dag så gick jag hem efter skolan och pluggade, sen kom Ebba vid 7 och var här ett tag, har saknat henne så mycket min lilla prinsessaaa. imorgon sover jag hos henne men måste gå hem och plugga fört osv. Aja puss och kram


my angel


Eftersom sara inte har internet...

Eftersom sara inte har internet så tänkte jag att jag kan blogga åt henne, snäll visst?!
Så nu kan alla fråga vad dom vill om henne eftersom jag kännt henne i stort sätt hela mitt liv.
Så fråga på! SVARAR PÅ ALLT ;))


Idag har jag inte gjort ett piss förutom skolan, och träffat sara en stund. trevligt värre 
här av mig snart puss
Gölli.. 


/ EBBA

the mentalist

Bloggar senare för ska se the mentalist nu, som redan har börjat så måste skynda miiigg, puussss


låt honom veta inget är som förr

Har kollat klart på Maria Wern och ska krypa ner i sängen och sova. Börjar 8 imorgon fml orkar inte skolan mer, men skönt att de är lov snart! Godnatt på er!




Inget internet som sagt

Vet inte var jag ska skriva sämsta uppdateringen och ni vet vad de beror på. Har bara tagit det lungt och pluggar idag. Ska hoppa in i duschen snart och sen blir det att kolla på tillbaka till vintergatan! :D kraaam


Katy perry - Part of me


Inget internet

MItt internet på mobilen har stänkts av eller de är 1000 gånger segare för jag har tydligen överskridit gränsen på hur mycket jag fick surfa för. visste inte ens att de fanns en gräns, hur fan ska man klara sig på 2 gb surf i  månaden?! Aja har inte gjort så mycket den här helgen endå satt, igår kom min syster med familj och sen så beställde vi tappeter till mitt rum. Och så började jag rensa mitt rum och har hållt på med det hela dagen idag också. Haha kommer aldrig bli klar. JAjaja pusss och kram!




Love the shoes


Mina fina vänner


du vet mycket väl vad du har gjort gjort

Har fysik nu, och skriver ett arbete om demokrati men vet inte vad jag mer ska skriva osv så passar på att blogga lite (a) har idrott efter den här lektionen och då ska vi visa upp en dans som vi bara har fått en lektion på oss att göra, och ingen i min grupp kan den hahaa. Pussssss på er

 

 


bild från mallorca förra sommaren, ta mig tillbaka!




Är ap trött så ska börja rulla mot badrummet och bortsa tänderna, tvätta bort sminket osv. Fredag imorgon WEEHOOO! Börjar 8.15 och slutar 13.30 så det är skönt! Efter skolan åker jag och Anna och hämtar mitt legg på banken. Men ska fixa allt för säng dags nu, puss och kram!


Big brother

Hej hej hej hej. Anna och Emelie kom och hämtade mig efter skolan, för jag mådde skit. Sen efter ett tag träffade jag Rebecca och tog en promenad med henne. Sen jag kom hem har jag bara legat och kollar på bb. Har omprov på fredag så har fett med ångest för de. Men ska plugga sönder hela nästa vecka!! Ha det bra herrååå så länge!

Min fina Felicia!


Matte

Heeej har matte nu och har värdens mensverk och mår jätte illa:( ska kanske stanna kvar efter skolan och plugga med Anisa men om jag mår som jag mår hämtar Anna mig. Aja ska jobba vidare nu, pusss!


Stinsen

Heej på er! Ligger i soffan och tittar på tv. Efter skolan drog jag Anisa och Rebecca till stinsen. Var där ett tag och sen drog vi hemååt! Har Inget speciiellt att säga, kraaaam


Dag 1 - Din facebook profilbild.


hahahahhahaaah

Kan fan inte sluta skratta!! HAHAHA kolla från 0.50 roligast där! Hahahahah jag döör!!

Lista

Har ingen fantasi om vad jag ska blogga om, så gör sån här lista!

Dag 1 - Din facebook profilbild.
Dag 2 - Bilder på mig från när jag var liten.
Dag 3 - 5 saker jag vill göra innan jag fyllt 30.
Dag 4 - En av de viktigaste personerna i mitt liv + bild.
Dag 5 - Någon som förändrat ditt liv.
Dag 6 - En bild som alltid får dig att le.
Dag 7 - En bild på mig själv för exakt ett år sen.
Dag 8 - En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 9 - Tre saker som jag inte kan leva utan.
Dag 10 - En person jag vill träffa just nu.
Dag 11 - 3 saker i mitt rum.
Dag 12 - En dålig vana som jag helst hade varit utan.
Dag 13 - Mitt drömjobb.
Dag 12 - En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 13 - 5 bilder jag har tagit som jag är nöjda med.
Dag 14 - Bild och en text på en tid jag saknar.
Dag 15 - Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 16 - En bild från din förra sommar.
Dag 17 - Bilder från din fjortisperiod
Dag 18 - Bild på dig och dina syskon
Dag 19 - En bild men varken smink eller redigering
Dag 20 - Hur jag vill att min framtid ska se ut.

so redovisning

Har So nu och Fanny, Isabelle och jag redovisade nyss vårat parti inför klassen, gick super bra! Så nu sitter vi och lyssnar på alla andra partier. Efter den här lektionen har vi Matte och vi är på ett jätte svårt kapitel (enligt mig) :( meeen meeen, vi hörs lite senare. Pusssss!

-

Tänk på vad du säger det är mig du sårar. Tänk på vad du gör, snart är det du som gråter tårar. Snart blir allt för dig jävligt svårt. För när jag slår tillbaka, då slår jag jävligt hårt


-

Mår skit dåligt, har ont i magen och huvudet. Och sen har det hänt lite andra saker som jag inte kommer ta upp i bloggen. Mår bara Piss just nu. Hörs när jag mår bättre


Dagens Outfit!


Godnatt!

Ska borsta tänderna och gå och sova nu. Orkar verkligen inte skola imorgon, men får stå ut det är ju typ bara två veckor kvar till påsklov! :D sov gott sötnosar!

 

 


Är de bara jag?

Tycker den här killen är sjukt lik Carina berg. Haha har ingen aning om vem han är men hittade bilden någonstans. Haha. Men seriöst, kolla dom är fett lika! Haha eller är det bara jag som tycker de? Haha

Okej inte världens bästa bilder men men.

 


-

Har glömt bort bloggen totalt idag haha. Igår var kvällen lyckad! Skit roligt verkligen! Tog tyvärr inga bilder. Idag har jag inte gjort så mycket vart med Anna och Emelie och sen med Elvira. Ska kolla på solsidan nu, kram!

Några bilder.


Glidarna

Heeeej alliihoppaaaa! Glider runt i bilen med Anna Emelie och en killkompis. HYYPEEE ASSÅÅÅÅ! Vi åker väl runt ett tag till och ssåå, sen ikväll blir det feest! Grymt taggad!! Kraam på er!


Lördag

Lördag idag, tycker de känns som att se är söndag så de är skönt att de inte är de! Har legat och kollat på tv ett tag och tänkte sätta mig och plugga lite. Har franska, fysik, engelska och kemiläxa. Ushhh! Aja ska sätta igång nu, pussss!


KÖRKORT BABY!!!!

HYYPPEEE, ANNA HAR PRECIS TAGIT KÖRKORT!! Och vi är på väg till våran siiisteer!! Så jävla Nice att hon har körkort!! Och Så jävla Nice att få SKJUS överallt!!!! Weeiooo!!!


Hata fysik

Har lunch nu, fysik provet som vi hade imorse gick super DÅLIGT! Fattade ingenting fan!! Får börja plugga inför omprovet i helgen då, för jag vet att jag måste göra om skiten, även fast jag inte har fått de rättat, haha! Aja har mentors tid efter lunchen och sen är de helg! Kraaaaaam!

Min prinsessa & jag


Hahahah


Fysik

Har suttit och pluggat fysik ett tag nu, har ju prov imorgon men tror jag kan de mesta som kommer komma på provet i alla fall. Och sen halv 7 till 9 ska jag till kyrkan för konfirmation träff, fett segt. Ska ska plugga mer nu puussss!


Elevens val

Hej Ebba här! Just nu sitter jag och Sara på ta igen, fast vi gör typ inget eller lite ;) vi slutar 10 över och då har Sara fysik eller biologi.. Just so you know ;)

Bild för några minuter sen


Gosig kisse misse

Ligger i sängen med min underbara kisse och myser. Perfekt slut på kvällen!:) ska släcka lampan och sova nu, godnatt på er!


Hahahhhha

Smsade till 118 800 och frågade vem Sara Asperheim är, hahaha säger jag bara!


Utvecklingsamtal

Har utvecklingsmatal om 10 minuter så sitter i bilen på väg till skolan. Brukar alltid ha ont i magen innan utvecklingsamtal men inte idag:) jajaja Heeiidå

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2682133/images/2012/pic_193910057.jpg" class="image">


Nu:

Svenska prov


Godmorgon!

Godmorgon på er! Ska börja sminka mig nu och sen äta frukost om jag hinner, vi hörs mer under dagen! Pusssss


Blabla

Tjaaaaba! Har pluggat fysik ända sen jag kom hem och fattar typ 1 % av allt haha säämst. Nej men fattar faktiskt nästan allt utom när man ska räkna ut formler och sånt skit. haha alla ba kbry? Jaja plugg åt sidan ska snart äta och sen vara med Emelie och Anna. Har so prov imorgon också men allt de kan jag, STOLT!
Men vi höreees laater pööss pööss


Bajs plockaren keviano


Bögsgård

Hej på alla balla! Är på bögagård och går runt i skogen och kollar på växter och sånt tråkigt haha. Vi ska vara här hela dagen och slutat halv 3 tror jag. Och då hämtar pappan mig:) kraaaam

Anisa som alltid är så sexiih


Plugg

Hej Hej! Slutade kvart över 3 och gick raka vägen hemåt. Skulle börjat pluggat direkt när jag kom hem men fastnade vid datorn..... Men ska sätta igång nu, för min hjärna funkar inte efter 7 på kvällen. Puuuuuuuuuussss


Lunch

Har precis haft engelska och är på väg till lunchen, hoppas verkligen att de är god mat, för jag åt ingen frukost liksom! Heeewjjjjddåååå! :)


Kista

Åkte till kista med Rebecca och sen kom Anna Emelie och Michelle. Köpte bara en tröja! När jag kom hem åt jag och sen hjälpte mamma mig med matte läxan som gick på 10 minutoos! Ska kolla lite på fysiken och franskan nu, kram kram!

Linnet jag köpte + en bild på Emelie Anna och lilla jaaaag


Klockan är 8- Rebecca

Är på väg till ip nu för att möta upp Rebecca, känns som old times - när vi alltid gick till ip varje kväll.Saknar!

3 Bilder som väcker upp minnet!


Pannkakor

Hej sötisar!

Kom hem för ett tag sen och står och gör pannkakor med Anna. Emelie och hennes killkompis ligger och sover i min säng så ska väl gå och väcka dom snart. Ska bara vara hemma idag och vara med myy sister och sen göra matte läxan som vi har tills imorgon. Puss & kram!


My loove


OMg

OMg är så jävla skakis nu, kommer aldrig mer åka bil


Mys dag idag!

Lördag idag, skönt att inte behöva stressa med plugg. Kom ut ur duschen för ett tag sen och har sminkat mig och så. Snart kommer min syster hennes kille och lilla Elvira på lunch:) och sen på kvällen åker vi till mina kusiner och har det super mysigt! Hihi (a) kram på er!


Teenager post


GÄÄÄÄSTBLOGGGGNIIING!!! SKIIIIIIVAAAAA !!!!! UNNNNNTTTZZZZZZZZ !!!

HEJ ALLA KÄRA LÄSARE !!

Anna här som gästbloggar ! Huur mååår ni ?!?!? Jag mår jättebra ! Vi hade vår studentskiva i onsdags natt/morron! FEEEESSSSTTT i 24 timmar !!! Några bilder från skivan, HYYPPPPEEEEE!!


Mentors tid

Hat mentors tid som är sista lektionen och slutar om 10 minuter. Såå skööönt! Ska möta Anna vid stationen 13.40 och sen går vi antagligen till stinsen eller nåt!:) kraaaaaaam


Saknar dig så mycket!!

Världens vackraste finaste underbaraste tjej! Saknar dig så jävla mycket!! Längtar tills du kommer hem min fina! Älskar dig mest!

De är okej att vara avundsjuka på vilken jävla pang brud till syster jag har!!


Trött efter en tuff vecka

Har pluggat franska hela kvällen och nu ligger jag äntligen i sängen och ska sova! Skönt att det redan är helg imorgon! Godnatt, vi hörs imorgon!


Om kvällen

Sorry för dålig uppdatering men har inte haft tid. Hade sjukt kul igår i alla fall! Vet inte riktigt när jag kom hem men efter middagen åkte vi limousin sen var de party!! Här kommer lite bilder!


Om kvällen


Fixar oss

Nu håller vi på att fixa oss nu, om exakt en timma drar vi till middagen. Men har fan inte tid och blogga nu, ha en bra kväll allihopa!


Fysik

Har precis haft lunch och gick precis in på fysik lektionen. Har biologi omprov efter de här men jag kan allt så de är lungt! Har inget att säga så ni får sexiiga cam bilder istället, försök att inte dregla för mycket bara
Fan vad snygga

Godmorgon!

Godmorgon på er! Har so nu och håller på att höra partier. Slutar om 10 min och efter de var vi matte. Och jag ska ju på middagen idag så hinner inte plugga något. Så får satsa på lektionen!! Puss på er!


Packat

Har precis duschat nu och ska lägga mig i sängen. Har spenderat min kväll till att packa allting till student middagen imorgon. Drar direkt till Emelie där alla tjejer från Annas klass är, så ska vi fixa oss tillsammans. Har 3 väskor fullt med smink, kläder och skor. Haha! Men ska sova nu, kram och godnatt!


Har ju alla fall sällskap

Och de är ingen mindre än ottogottitältpinne!


Ute låst

Hej på er alla! Sitter på min trappa utan för mitt hus, för jag har ingen nyckel och ingen är hemma. Great life! Haha men pappa kommer snart så medans jag väntar så passar jag på att plugga!
Puss & kram


På väg till skolan


-

Sorry för dålig uppdatering men har ändå inte gjort roligt haha, har bara pluggat och kollat på bb. Och ligger nu i sängen och kollar på ännu mer bb haha! Ska fortsätta kolla, så de här blir sista inlägget för idag. Godnatt!


Världens bästa tjejer!


I bilen

Sitter i bilen på väg hem från centrum, va där med familjen och åt och handlade strumpbyxor till skivan. Är sjukt trött, och så är de fucking skola imorgon. HATA!

Dagens "klädsel"


Hon tog första steget och närmade sig, och sedan 4 veckor senare var hon min tjej



Konstig ser nu att Rebecca inlägg som hon skrev inatt, har försvunnit:O jävla blogg.se assooo. Eller är de bara för mig de inte syns? Ajaaa, håller på att dunka musik i hela huset nu, haha nolifer. Nej men ska gå och duscha nu och sen lägga fram allt tills imorgon, så jag slipper det ikväll!


Sista dagen på lovet

Rebecca drog kanske tidigt, och sen dess har jag jag och Anna bara legat i soffan och kollar på massa filmer, hihi. Har inget roligt att säga så vi hörs senare!

Två bilder från igår


Hos Emelie

Är hemma hos Emelie med Anna nu, testar klänningar och skor till skivan som är på onsdag. Men snart ska vi åka till kista för Anna skulle köpa något och sen drar vi hem och då kommer Rebecca!


Mini Shopping

Åkte till kista en snabbis igår kväll med mamma, handlade bara en tröja och ett par skor som jag ska ha till Annas skiva. Tack världens bästa mamma!
Inte bästa bilderna men orkade inte ta några bättre!



15 cm klack hjälp!!


Klänningen




Lördag

Godmorgon! Idag ska jag plugga på förmiddagen och sen på kvällen kommer Rebecca hit! Känns som de var evigheter sen jag träffade henne! Ska gå upp ur sängen och äta frukost nu, kram!


Sängen

Har precis kollat klart på tusen gånger starkare, och ska sova nu. Så mysigt att min lilla kisse misse ligger och sover precis in till mig, oh Shit råkade precis tappa min telefon i hans huvud. Stackars katt, haha! Godnatt på er & sov gott!


Väntar på mat

HEEJJ! Sitter och väntar på att mamma & Anna ska komma hem med pizza till mig! Har inget att säga haha, de här blir verkligen ett tråkigt inlägg haha! Hejdå på er!


I just wanna be close

Heeelllooo! Åhh solen skiner och de är 5 + grader ute! Men min dagen kommer nog mest bestå av plugg. Har matte, fysik, franska, och biologi prov när skolan börjar åhh orkar inte!! Men man ska tänka positivt snart är de sommarlov, som är = frihet!!! Men ska försöka åka Och gymma lite idag också, har inte gjort de på hela lovet haha! Puusss


Saknar dig min fina <3


Torsdag

Hej på er! Torsdag idag, behöver verkligen plugga men orkar inte, Ångesten bara kryper i hela kroppen! Ush!! MEn ska sluta tänka på de nu. Hittade min gamla dator som jag trodde var sönder, men den funkar helt perfekt haha! Och massa gamla bilder hittade jag också! Men nu ska jag värma värmekudden och lägga mig i sängen och kolla på Pretty litle liars! Puuussss!


Octavian, August, & jaag :)