Jag flyger bland änglarna

Har typ inte bloggat någonting idag, men har ingenting att skriva om. Den är ju inte så jätte kul att bara läsa vilken lektion jag har, och att jag pluggar osv. Aja ska ladda över alla mina bilder från mobilen till datorn och radera dom, för jag har tyvärr inge minne kvar på mobilen... Puss så länge!


Svenska

Hej på er! Har svenska lektion nu och ska ha skrivövningar. Har i alla fall precis haft lunchrast osv. Slutar 3 idag medans halva klassen slutar 2, segt att ha en till lektion när alla andra slutar..


Dusch - sova

Ska ta en dusch nu och rensa tankarna. Är jätte trött så ska sova efter de. Puss

 


302012

Hej! Gick hem efter skolan pluggade ganska mycket och Har tittade på pretty litle liars. Nu ska jag äta middag, så vi hörs lite senare!

 


Godmorgon!

Måndag idag , dagen börjar med mentors tid som direkt går över till engelska utan rast. Sen blir de lunch och so lektion, och efter de blir de 2,5 timme slöjd!


Godnatt!


Äre lungt om jag kallar dig baby?

Hejsan! Har precis tagit en dusch för jag frös så mycket, men de hjälpte ingenting fryser ännu mer nu. Ush! Ska ta hallon paj och krypa ner i sängen med värkekudden och ha Bring it on maraton!


Hollister Jeans


Söndag 29 Januari

Godmorgon på er! Hoppas ni har sovit gott! Vet inte riktigt när jag kom hem igår men kul hade vi i alla fall! Idag ska jag och mamma åka till Hollister i Täby. Men vi hörs senare, puss!

Utgång!

Taggar ut med theee creww! Hörs senare eller imorgon!


Världens bästa syster!

Awii Anna är så gullig, sa att jag var hungrig, så nu står hon och gör pannkakor till mig. Världens bäästa syster!


Lördag!

Hej på er! Lördag idag, lördagar är verkligen min favorit dag! Man är ledig, och utvilad! Är jätte trött och stel i hela kroppen. Idag har jag inga speciella planer, vi får se vad som händer! Puss!


Nacka

Helloo! Är i Nacka nu, och Rebecca pratar med Ali så tänkte passa på att blogga. Har bara hittat en bh än så länge, alltid så när man inte har pengar så hittar man massa saker, men när man sen har pengar hittar man inte ett Pissss! Bajs och hej!


Helg!

Tjo tjo! Nu är jag och Rebecca hemma hos moi och ska ta 52 tåget till
Centralen. Och sen ska vi till Nacka forum och träffa några kompisar, och sen ska vi shoppa oxå, hoppas jag.. Höhö. PuSs och puss!


Ny design på blogg.se framsidan

Ni som har blogg.se har ni sett sen nya designen ? Tycker den är mycket snyggare än den gamla!

 


image description
Sorry för dom printscrenade bilder från mobilen..


Outfit


I sängen med min sköna dam

Nu har vi lagt oss i sängen och har påbörjat kliandet! Alltid när vi sover över kliar vi och masserar varandra osv. Men ska fortsätta klia ebbsan nu och sen är de hennes tur, haha konstiga jag vet.. men godnatt och sov gott!

Vi bjuder på en så otroligt charmig bild på oss! Puss och hej leverpastej!


Älskar dig världens bästa!


Sover hos Ebba

Har försökt blogga men min app har inte funkat och jag har icke haft tillgång till dator. Sover i alla fall hos ebbsan inatt mysigt har saknat den bruttan! Men nu sitter vi vid mat bordet och pluggar, jag pluggar franska meningar och grisen pluggar spanska. Puss och kram!



3 bilder från Ebbas land

Saknar..

Skulle publicerats för 1 timme sen

Sitter i matsalen och äter lunch, börjar 12.34 och har bild. Känns skönt för att jag älskar läraren och de är ganska enkelt att rita! Även fast jag inte är så bra hehe.. Kramis Kramis!


Natt mat

Blev hungrig igen så tog 2 mackor och juice hihi. Ska äta upp de sen ska mamma förhöra mig på franskan och efter de ska jag sova.


My heart's a stereo It beats for you, so listen close


Torsdag imorgon, har först elevens val och sen biologi i think! Och Snaart är de friiday jippii! Ska fortsätta kolla på Shrek nuu, puss och kyss!


Biologi

Har massa frågor till vårat biologi prov, har verkligen försökt att hitta svaren och svara på alla men de går ej, hittar nästan inte ett enda svar.. Men ska skita i de för då blir jag bara irriterad osv. Så ska äta mat och kolla på Sherk nu med Ma familia!


aaiinna !


Flasch back


Ljusen är tända för dom som har lämnat
Vår plats så snabbt gud vad jag längtar
Jag lovar att bättras
Jag känner mig inte ensam
Jag hoppas att vi träffas


Alla barnen använde glidmedel utom Hilda, hon använder milda.


Tjooluut! Svenska nu och har skrivit klart min artikel, yehhoo. Den här dagen har varit fett lång och tråkig utan Rebecca, lilla pluttan är hemma och har feber :( Hoppas hon kommeer imorgon! K R A M & K Y S S

Ignore me now watch me later

 


Ä L S K A R E R !


image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 


Från C till E


Fick precis tillbaka min artikel och fick E på den, ett jävla E! Egentligen var de min krönika och på den fick jag C. Samma text men olika betyg, shiit assåå. Så måste skriva om hela den FML. Yess box men men har so nu och slutar om 10 min så ska börja stänga av spara allt oav. Puss på er!




Sååva

Ligger i sängen och ska sova nu, delar med mig av en bild på min myysiga sovplats, som jag ligger i helt forever Alone! Tummen upp på den!
G O D N À T T


Favvoo låt


Bättre sent än aldrig

Gick igenom massa bilder på datorn och hittade dom här bilderna. Som jag har lovat Ebba att lägga upp enda sen i sommras då vi tog dom.

Ebba PROFILBILD !




Love u


Hollister



Ska köpa jackan så fort den kommer till sverige (om den inte redan har kommit), perfekt till en lite kallare sommar kväll!


Varför landa när jag flyger fritt?

Åhh är på feettaa braaiga humöret!! Vet inte riktigt varför kanske för att i helgen är kortet laddat och jag ska shoppa MEGA mycket! Eller för att jag är käär (a) hihi. Eller kanske för att jag och rebecca kommer ha de azzuum på fredag!! Älskar att vara H A P P Y!


Jag kan inte sjunga, jag kan gunga!

Skulle egentligen varit med Towe Ebba och Katja idag men de blev ändrade planer. Gick hem istället (som vanligt) och pluggade drack chai latte och åt pepparkakor hihi.


Vanligt lektions inlägg

Hej hopp! Aa tänkte slänga in ett "vanligt lektions inlägg" vilken lektion jag har och att jag inte jobbar osv osv. Har svenska och jobbar faktiskt eller försöker men kommer inte på vad mer jag ska skriva i min artikel. Hejsvejs!
Vi klarar allt tillsammans, min ängel

Matte

Matte matte matte och ännu mer matte. Tror ni fattar att jag har matte, men slutar om 5 minuter och då har vi svenska. Puss så länge!


Sminka mig

Godmorgon godmorgon! Vaknade för 10 minuter sen och håller på att sminka mig. Fy fan vad segt de var att gå upp ur sängen imorse, somnade ganska sent igår.. Men vi hörs lite senare!


Sängen

Shuu kompisar! Driver, men hej! Ska hoppa i sängen och försöka sova så snabbt som möjligt. Imorgon är de tisdag och jag har svenska 2 gånger + franska, lite segt att alla andra som har spanska får sluta tidigare. Men men puss och kram!


Outfit

Tänkte slänga in Outfiten för idag innan jag sätter mig och pluggar! Inte världens bästa bilder men ni får nöja er med de!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2682133/images/2012/pic_185870062.jpg" class="image">


Pluggning

Hej finisar! Efter skolan drog jag hem och hade planerat att jag skulle plugga, men fastnade vid tv.. Så ska sätta igång nu! Franska, engelska och biologi här kommer jag!


So lektion

Hej på er!H Har varit på jätte dåligt humör hela dagen men de ändrdes när jag såg statestiken! Ungefär 120 unika besökare varje dag nu! Så nu fick jag världens blogglust hihi, har i alla fall so just nu. Och vi ska skriva en artikel till en tidning. Själv gör jag inte så mycket för jag ska göra min sak hemma, så sitter och skypar med Aldin som sitter brevid mig. haha



Söndag kväll

Hej! Söndag idag då, hade tänkt plugga lite men de blev aldrig av.. Och känner att jag inte kan börja nu för då blir jag bara irriterad, trött osv. Ska hoppa in i duschen snart, känner mig väldigt ofräsch. Puss så länge!


Förlåt för jag aldrig har sagt förlåt


trött men endå inte..

Är ganska trött men endå så är jag pigg. Orkar verkligen inte resa mig upp för att gå och borst tänderna, fixa sängen osv. Men får väl ta och göra de endå! Väldigt intressant inlägg jaja.


-

Tänk på vad du säger, det är mig du sårar. Tänk på vad du gör, snart är det du som gråter tårar. Snart blir allt för dig jävligt svårt. För när jag slår tillbaka, då slår jag jävligt hårt



Day after tomarrow

Tja! Kollar på en film som heter Day after tomarrow med mamma och anna, den handlar om ungefär jordens undergång och naturkatastrofer lite som 2012 fast bättre! Värd att se! Blir så irriterad på mig själv för jag aldrig kn lära mig att sluta bita på naglarna!! Dom är så korta nu så de gör ont, fatta hur korta dom är då!
Kommer ihåg som om de var igår

Seg dator

Hej sötisar! Har försökt bloggat i 40 minuter nu men datorn har varit så seg! Men nu så funkar de, åkte som sagt och kollade på tapeter idag, hittade 2 skitsnygga! Så vi ska dit igen imorgon och välja! Ikväll funderade jag på att gå ut med filip och co men de blev inte av, så har en myysig kväll hemma istället. Puss och kram!





I bilen

Hej hej! Hur mår ni? Själv mår jag toppen! Sitter i bilen med mamma på väg till blå huset för att kolla på tapeter till mitt rum. Ha en bra dag så hörs vi när vi hörs!


Ellinor

Tja! Kom hem till Ellinor för en liten stund sen, snart ska vi åka och kolla på bio och innan de äta i sickla eller i forum. Myys! Ha en bra kväll!


Mot Nacka!

Hej mina fina! Satte mig precis på tåget mot centralen. fredag idag! Så skönt att få sova och vara uppe på kvällen utan att behöva tänka på att man ska upp om 7 timmar osv. Puss så länge!


Fanny & Sara älskar idrott!


Go run run

Hej! Gick hem och pluggade efter skolan, känns som att plugga är de enda jag gör nu förtiden.. Bajs på skolan. Aja imorgon är de FREDAG yeho untz untz!! Ska åka till Nacka den här helgen skulle har gjort de förra men de blev aldrig av. Men så de ska bli kul! Puss så länge!


Qben

Har lunch rast nu och 35 börjar bilden. Är i alla fall på qben med tjejorna! Kram och Kyss!

 


Godnatt!

Saknar alla våra stunder


Dagen

Tänkte berätta lite om min dag. Slutade halv 3 och gick till Donken med Rebecca Christian och Co. Sen gick vi till stinsen och efter de gick jag och Rebecca hem till moi. Trevlans trevlans!


Förhörd

Hello på er! Sitter nere vid brasan med mammi och blir förhörd på engelska och franska glosorna. Hihi kan nästan allt så de känns skönt!


Donken med Rebecca Christian salomon och kevin

 

 


Skolan

Började 8 idag som vanligt, och har so i 2 timmar nu. Håller på att göra en skoltidning så vi skriver artiklar till den osv. Igår pluggade jag skit mycket, kan alla franska glosor alla engelska verb och matten också. Så de är skönt att slippa behöva ora sig om de! Kramiis Kramiis!



Plugg


Min nya antika dator

Tiran gjorde sönder min gamla fina dator:( så nu måste jag ha den här! Fml.


Idrott med Anisa

Har idrott med vikarie så göra absolut ingenting, ligger på en matta och blir kliad av min lilla Anisa! Höhö! Är ju jävla hungrig och de blir fisk till lunch. Fml.


2012

Nu när de är nytt år ska jag börja träna på riktigt!! Ska sluta äta godis, sluta dricka läsk, sluta gå och små äta! Ska börja äta hälsosamt och få bättre kondition! Som sagt "A moment on the lips, a lifetime at the hips"


Matte lektion

Började 8 idag och har nu matte lektion. Efter matte har vi svenska sen idrott sen lunch sen svenska och sen franska. Fml.


På väg till möte

Nu är pappa mamma och jag på väg till skolan för föräldrar/elev möte med hela skolan om våran gamla lärare. Puss på er!


In thaa car

Sitter i bilen på väg till skolan, måndag idag blää orkar inte skolan.. Men ska börjar om 10 minuter, puss så länge!


Lite om dagen

Kom till konfan vid 1 dom ropade upp oss och så sen lekte vi lekar och lärde känna varandra lite bättre. Kvart över 5 när allt var slut taggade jag och Rebecca till kista, köpte indisk mat och tog hem. En kort sammanfattning av dagen blev de. Ska sova nu är så trött! Godnatt!

Några charmiga bilder från idag


Outfiten från igår


Konfa

Godmorgon på er! Vaknade nog vid halv 8 av mens äckel värk. Fy fan vad de förstörde min dag. Men Ska som sagt på konfa idag, Ska börja välja kläder och sminka mig. Puss och kram!


Helt död

Godnatt!


Fest

Sitter på tåget med Anna och Filip ska på en fest i Nacka. Kul kul! Puss på er!


Myskväll med familjen

Funderade på utgång ett tag men nu kommer min moster och morbror så stannar hemma och har myskväll med familjen istället:) ska på konfa imorgon från 13.00 till 17.15 så åker med rebecca och Elin. Puss & kram!


Hollister

Kofta 740 :-

Långärmad Tröja 300 :-
Volang linne 320 :-

Blommigt linne (prefekt till sommaren) 320 :-

Rött gulligt linne 320 :-

Godmorgon!

Godmorgon på er! Sovit gott? Vaknade för 5 minuter sen, trodde klockan var 12 halv ett men den var bara 11 hihi. Ska åka till hollister i Täby idag Anna ville dit så vad gör man inte?:) hörs om ett tag!


Stan

Hej kära bloggläsare! Hade de azuum i stan med min nosseposse idag, vi var mest inne på hollister höhö, som sagt nu är bankkortet tömt. Haha.. Ligger just nu i soffan och kollar på Hanna Montana, och äter goodiis. hihi.. Ville bara slänga in ett inlägg! Puss på er!


MINNEN hahahaha döda mig inte...

2000 kr fattigare..


Dansa är kul men vi föredrar att shoppa!


På tåget

Hej på er! Sitter på tåget på väg till stan med Rebecca. Efter skolan gick vi hem till mig, medans Rebecca satt vid datorn städade jag HELA huset världens bästa dotter eller vad? Haha aja ska fortsätta vara osocial mot Rebecca och lyssna på musik. Puss!


Fake it until you make it

Har kollat på några avsnitt av dubbelliv Joel är så sööt eller alex som han heter i serien. Och han har gått i min skola fett coolt (a) haha driver bara. Ska stänga av datorn och sova nu, godnatt!


OMG vad längsen!!

HEjSAN!

Hej alla fina! Bloggar från datorn nu och de känns som om de var evigheter sen. Håller på att platta håret och väljer kläder. Imorgon är de fedag yeehooo! Har inga speciella planer för helgen men funderar på att åka till nacka. Men vi får se hur de blir, ska i alla fall åka in till stan med Rebecca imorgon kul kul :) Puss så länge!

Mellis

Oboy- ost marmelad mackor- äpplen med kanel. De bästa som finns!


Hej hej. Sitter på bild lektion och försöker rita av en tiger, haha men de går inte så bra..


Outfit


Torsdag

Ush de spörregnar ute, och pappa skjutsar Anna till skolan så vet inte om jag hinner få skjuts ska ju gå om 8 minuter.. ska börjar klä på mig nu. Puss på er!


Sova

Ligger i sängen och ska sova nu, de bästa som finns är fan att sova! Fast de är ju inte så kul när man måste gå upp klockan 7 på morgonen för att gå till skolan.. Godnatt på er!


-

Ser att mina inlägg inte har kommit upp irriterande. Men har i alla fall inte gjort så mycket idag har mest kollat på oth och ska försöka plugga lite snart. Känns skönt att de är torsdag imorgon för de betyder att de är fredag i övermorgon och fredag betyder heeelg och helg betyder ledigt!! Hyyype!

Jag och Ina i biblioteket idag..


Biologi

Sitter på biologi lektion gör inte ett skit. Eller håller på att kladda med diskmedel Höhö.

Snyggingarna just nu liksom!


På väg till skolan


Sova igen

Somnade ett tag och vaknade precis, har inte ätit något men är inte hungrig så äter mycket frukost imorgon istället. Nu ska jag borsta tänderna, ta bort sminket ringa Rebecca och sen sova. Kram på er!


Så många frågor utan svar

Hej! Har legat och kollat på one tree Hill ett tag nu. Men har stängt av datorn, släckt alla lamporna i mitt rum och lagt mig under täcket. Blev helt plötsligt jätte trött och kommer somna vilken sekund som helst..


Plugga

Jaa har bara gått i skolan en dag och har redan fått läxor ungefär 150 engelska verb jippii. Så ska plugga på dom ett tag och sen ska jag kolla på one tre hill. Puss på er!






Första skoldagen

Hej på er! Första skoldagen idag är verkligen inte taggad speciellt inte när den bästa läraren på hela skolan och min mentor har slutat. Aja vi hörs antagligen i skolan. Puss & Kram


Färga håret

Sitter i bilen på väg hem från Coop, skulle precis färga håret när jag kom på att jag behöver 2 förpackningar så pappa skjutsade mig. Ska bara färgs håret lite mörkare, ni får för och efter bild sen!


Skola imorgon

Har faktiskt inte så mycket ångest att de är skola imorgon. plugga hårt och vara fokuserad på allt så går månaderna snabbt. Och nu när Rebecca ska börja i min klass blir allt mycket roligare! Och sen Tänk positivt snart är de sportlov! :D

image description


-

Tjoo alla fina! Ligger i soffan och kollar på Hollys World. Har bara varit hemma idag, har precis duschat rakat benen nopat ögonbrynen. Ska kanske vara med Rebecca lite senare men vi får se :) Puss & kram!

Ledig idag

Helloo! Hur känns de att gå i skolan? Själv vet jag ju inte för jag är ju ledig! :D satte klockan på halv 11 idag så jag ska vara trött hela dagen och sen somnar snabbt ikväll. Puss så länge!


Godnatt världens bästa läsare!


Snart 2

Klockan är snart 2 och är inte ett dugg trött, har suttit och skypat med rebecca ett tag men hon drog precis.. Forever alone är man nu :) Men tänkte i alla fall blogga lite så ni har något att läsa om jag sover länge imorgon och inte bloggar:) Har skit ont i ryggen, benen och i huvudet hmm ska nog gå och ta en ipren. Hejsvejs!



Donken för några timmar sen

Hello! Tänkte skriva ett jätte onödigt inlägg nu, då njut! Klockan 20 ringde ch mig och frågade om jag ville hänga me till Donken, fixade mig osv. Sen mötte jag ch,kevin och salomon på Donken sen drog vi till Ica maxi köpte massa muffinsar och munkar Höhöh. Efter de drog vi hem. Puss och hejdå!

Tjejer alla killarna är singlar så haffa på!

 


HEJ HEJ

Shit kollade precis statestiken, och den ligger verkligen på topp! Får skuldskänslor nu för jag bara har gjort 2 inlägg idag. Så nu ska jag blogga på som tusan! Ska i alla fall sätta på ett avsnitt av one tree hill snart och tjocka i mig med chips och guudiis. K R A M


UNG08 SAKNAR!!

Om du verkligen älskar två tjejer, välj den andra för om du verkligen hade älskat den första.. så skulle du inte fallit för den andra.





Godmorgon!

Vaknade precis haha fattar inte varför jag sov så länge idag. Men men håller på att kollar på hemsidor som har iphone skal och sånt. Idag vet jag inte vad jag ska göra, ångesten för skolan har börjat sätta igång i hela kroppen..blää. Men Ska fortsätta kolla på iphone saker nu, Puss!


Towe


19.09

Hejhopp! Towe Har varit här i några timmar och fick precis hem. Hon kanske kommer tillbaka och sover här ikväll. Myys. Ska äta nu, så vi hörs efter de! :)


Happy face

Oh är så himla glad var ju på 3 och dom fixade tillbaka allt på telefonen! Så nu är den som vanligt igen! :D Alla bilder och allting är tillbaka. Älskar verkligen 3, dom har så jävla bra service!


2012-01-07

Vaknade 1 idag, åt lunch. Och nu ska jag Anna och pappa åka till 3 och försöka fixa min äckel telefon. Men ska göra mig i ordning sminka mig nu osv. Puss Puss!


Hata mitt liv

Allt på min jävla iphone raderades precis, alla bilder, all musik, mina privata mappar, apparna ALLT. Hatar mitt liv just nu. hatar iphone just nu. Och jag har inte ens sparat bilderna. Fy fan vad arg och ledsen jag är nu. Jävla fitt ihone 4s, kommer aldrig mer röra telefonen. HEJDÅ

Inte mycket bloggning dom här dagarna

Jag vet att jag inte bloggar mycket nu förtiden men har inte haft tid osv. Tänkte i alla fall berätta lite om dom här dagarna.

Onsdags: Jobbade på Mammas jobb från klockan 10-17 efter åkte jag Anna och Mamma till först stinsen och köpte ett par jeans till mig sen hyrde vi film och köpte subways.

Torsdag
: Åkte och fixade bankkort till mig, sen drog jag och Rebecca till stan, tog tunnelbanan till liljeholmen tvärbanan till trekanten och där träffade vi daniel, Peter och miugel. Sen drog jag och rebecca, käkade på donken och gick i liljeholmencentrum, sen åkte vi hem till henne hem till mig och sov här.

Fredag:
Vaknade av min lilla snarkande vän, nää skoja bara.. Låg kvar i sängen ett bra tag, åt frukost sen började vi rensa mitt rum. När vi var klara med de drog vi till stinsen med Anna. Fick dock inte med mig något hem..



Stinsen

Hej på er alla! Är och har varit i stinsen ett tag nu med Anna och Rebecca. Ska nog tagga hem snart, har tvingat Rebecca rensa mitt rum idag haha snäll jag är.. Puss på er!


Ny jacka :)


Liljeholmen

Hej hej! Nu sitter jag och Rebecca på tåget hem till henne, vi har varit först i stan sen åkte vi till liljeholmen och träffade Daniel och hans kompisar. Inatt sover vi hos mig, vi ska bara hämta saker till henne nu. Yes, men vi hörs senare!


saraasperheim @ instagram

Följ mig på instagram @ saraasperheim


Ansiktsmask och Glass ♥

Har precis satt på mig en ansiktsmask och ska gå och äta lite hallon och glass nu Hihi. Ska försöka sova ganska snart också ska upp ganska tidigt imorgon. Puss & kram


Jobba imorgon

Hello! Kom precis hem, har varit hos Filip och lämnat hans mösssa som jag hade igår. Ska äta middag snart och kolla på film med Anna & mamma. Imorogn ska jag jobba hela dagen så de kommer nog inte bli så bra bloggning. Kram!


Tisdag i dag

Heeej på er alla! Har blivit väckt 3 gånger nu, så nu går de inte att somna om....Har inga speciella planer för idag men ska i alla fall åka till kista, men med vem vet jag inte riktigt än haha. Ska städa mitt rum nu och sen duscha.
Hörs efter de!


Väntar på bästavän

Sitter i häggvik och väntar på att Filip ska komma med 52 tåget, sen tar vi tåget tillbaka till norrviken. Puss!


19.16

Hej hej, Hade skrivit värsta långa inlägget och så slutar internet Att fungera Great. Tänkte i alla fall ring Filip och kolla vad som händer ikväll. Puss så länge!


Andra januari 2012

Vaknade för en stund sen och ligger och kollar på Scooby Doo i sängen hihi. Ska kanske vara med Towe idag, men hon har inte svarat så får se hur de blir med de. Hörs om ett tag! Puss & kram


One Tree Hill

Hej alla fina! Mår ni bra? Själv mår jag toppen! Fast har lite ångest över att skolan börja om en vecka..Men ska försöka inte tänka på de något mer och ha kul dom sista dagarna på lovet! Har suttit framför datorn och kollat på Oth i flera timmar nu, beroendeframkallande. Ska stänga av nu och så, puss på er!


Nyårslöfte

Sluta bita på naglarna
Börja träna, har sämsta konditionen men de ska bli ändring på de!
Satsa på skolan, plugga mer osv.

Har några till men dom är tyvärr privata :)


Gott nytt år!!