knyt hårda nävarna för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är undebar

NU ÄR JAG HEMMA HOS MORMOR &MORFAR , ALLA VUXNA DROG TILL GULA HÖNAN (ETT HOTELL). SÅ DE ÄR BARA JAG ELLINOR O ALEX HEMMA. 19.00 SKA VI PÅ MIDDAG TILL KICKI OCH SEN TYP 9 SKA VI SE JAMES BOND. HA EN BRA DAG!  FRÅN IDAG 

kärlek kärlek kärlek kärlek

KÄRLEK GÖR EN GLAD. KÄRLEK KANSKE INTE ALLA HITTAR. KÄRLEK ÄR NÅGOT VACKERT. MEN KÄRLEK KROSSAR ENDÅ ENS HJÄRTA. 

Alla älskade den killen, men jag var den första.

Just nu sitter jag ellinor o AlEX och tittar på film. så tråkigt väder de är här nere spöregn. i morgon är de ronehamnsdagen så de ska bli kul. SAKNAR EBBA /SARA

when I look in to your eyes, I see L O V E

heeej alla mina söta läsare ! bloggar just nu från min nya telefon som e beeest. idag har jag inte gjort så mycket varit med alex  och ellinor. I morgon ska jag nog smsa joel o ebba och dom men vi får väl se. ha en bra kväll allihop!    / S 

I have tried so hard, but I dident get so far.

Tjafan, sitter o kollar på tv nu, eller jag har datan i knät franför tvn.. Hihi € Fan va varmt de e ute nu asså, jagtypdör. Hahah, man ska inte klaga när det äntligen e fiint väder ;) Ska lägga mig i mitt rum o kolla på några avsnitt av Andra Avenyn, o sen soooooova. esåhimlatrött.

gonattkyss

I learn to live half alive, and now you want me one more time ?

Heihei, tooowweee häääär :D Sara bad mig att blogga lite på hennes bloogg för att hon typ inte kan (?) hah.. :)
Men iaf, idag har jag typ sommarjobbat hos mormor från 9 till 2 .. :P Sen kom jag hem till mamma o fortsatte att jobba med lite grejer här :) Typ städa garderoben.. BORING MEN BEHÖVANDES! Drar ju till Londen om nån vecka, så då måste man ju ha lite cash :P Aja, bloggar ett till inlägg ikväll/inatt..
pusspåer!

Ville bara säga att jag saknar dej Sara, och jag älskar dei♥
pusspådej

Rebecca

Jag saknar dig!


 Tidinställt
 /s


Gossip..Girl

Finns de någon bättre serie än Gossipgirl?



 Tidinställt


Emelie

Smsar just nu med emelie är så himla trött, så jag gick hem tidigare från festen. Ska försöka somna nu så jag inte är vaken där alla kommer.



/S

Bästa låten -


/S

Gråt aldrig över den killen du inte fick. De är han som ska gråta för han gick miste om dig.

Nu är jag hemma hos Lena, Elin oc Henrik drog för en stund sen. Ikväll ska vi till någons ställe, och på måndag kommer min nya mobil jeeiii.


Just nu

-

Tjenatjenna, Towe här :) Bloggar lite åt Sara nu när hon inte gör det när hon e på Gotland :) Själv e jag, min familj och Junies familj här på mitt land :) Har det fett chill :D hihi $ Idag har vi varit inne i Nortelje o shoppat lite candy :P Junie köpte också en tröja o så :P Men nu ska vi spela lite kubb, sen ska jag duscha :)



puss

sista

hej det här blir sista inlägget för min del, kommer inte hinna blogga mer, sorry sara. om nån timme åker jag o elin in till stan och fixar en grej sen vidare till skansen och kollar petter NAJS! sen kommer vi väl hem nån gång på kvällen sover vakanar chillar o sen italien, elin snackade med andrei idag det kommer bli så jävla grymt. men kommer sakna alla jätte mycket! nu måste jag gå puss på er.

sara älskar dig otroligt gumman vi hörs innan jag åker (a)
becca

Im gonna lie untill I see you cry

Nu har jaag beställt min nya telefon, ni får ha en undebar dag så hörs vi när vi hörs!


/ S

Äntligen sol!

De har ju varit regnit och mulet hela veckan här på Gotland men idag är den strålande sol! Ska packa badkläderna och åka till stranden.

/ S



dom personerna som älskar en mest är ofta dom vi värdesätter minst



becca


don't give me attitude i'll give it back ten times harder

hej alla, just nu sitter jag och laddar ner musik och filmer till italien:) imorgon ska jag och elin in till stan och kolla petter på skansen. ska bli najs. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. men saknar sara grymt. jag ska snart tvätta håret för jag har inget annat att göra hihi(a) så ja? vi hörs senare


becca

ce l´hai un attimo per me?

shooo, sitter just nu och gör ingenting, mina lösnaglar är så långa att det är lite svårt att skriva på datorn haha. igår var jag somsagt med emelie skojsigt. idag har jag varit hos mormor o morfar ska nog dit igen sen:) imorgon ska jag träffa elin o sen vet jag inte om hon sover här eller inte sen taggar vi yill italien så då får sra hitta nån annan som kan blogga. nu måste jag dra det kommer mer uppdatering senare:)

becca

bortglömda ungar, blir förortens kungar

hej alla, just nu sitter jag med emelie hemma hos mej och lyssnar på nicki minaj. vi väntar på mamma som ska komma hem med mat till oss hihi, men nu ska jag va social med emelie

pussar r
 

miss u sarii (a)

Hope & Love

Heeej alla fina läsare Sara här! Har fortfarande halsflus igår mitt i natten låg jag bara och gröt för jag inte kunde svälja. Men Men, i morgon ska jag och mamma åka in till visby och shoppa jeeeiiii behöver nya kläder. Ett litet onödigt inlägg kanske men när jag har internet bloggar jag!

Puss & Kram


Så länge sen, så många minnen.


godnatt.

hörs imorn

film

hej hej, nu har jag nyss sett klart på första fast and furious filmen har laddat ner alla så ska droga dom nu. har bara sett 1 och 5 men båda dom var så sjukt bra så ser fram emot att kolla dom andra ikväll. men nu ska jag gå ner och va lite social med min mamma. ni fick lite uppdatering om mitt extremt tråkiga liv just nu haha.
ciao, becca


mer än ett år gammal bild, tiran, adam, sara, junie o ina:)

thank you for the memories

hej alla snckade nyss med sara saknar pluttisen! allafall lovad att blogga 3 gånger om dagen nu, fram till onsdag för då åker jag till italien och är borta 3 veckor. ska berätta vad jag har gjort dom här dagarna, i tisdags var jag på grönan med först emelie sen kom darja, mimi, maria och mabe sen senare tiran och mona sen rullade det bara in mer folk. vi kom när det öpnna och gick när det stängde en riktig sommarlovsdag med härligt folk helt enkelt. sen onsdag chilla jag bara och torsdag mer chill sen åkte in till pappas resurang och åt. igår var jag med en person, vi va i kista oså sen stötte vi på maja och leila så vi snckade med dom ett tag sen drog jag hem. idag har jag varit inne i stan med sofia jag köpte ett haksband 2 tröjaor två piercingar ett par shorts ett nagellack och en bikini rätt mycket jag fick med mig där va haha. nus ka jag äta. det här blir ett bildlöst inlägg men uppdaterar senare ikväll och då får ni bilder också
pussar becca

Remember my name

Mår skit dåligt mitt huvud bara snurrar och så har jag halsflus också. Åkte till stan för att köpa en parfym men den var slut så åkte och fixade internet istället. Snart ska syrran till sunny beach och festa, kommer sakna den jobbiga ungen om jag ska vara ärlig. Men ska äta något nu, de kommer säkert upp ett inlägg snart.


människor gråter inte för att dom är svaga, dom gråter för att dom varit starka för länge..

hej rebecca här  igen, nu tänkte jag ladda upp lite bilder från gotland :)
saknar dig sarii! <3



i bussen



innan vi gick på båten



saras landställe som är en kvarn (fett coolt)



jag o sara första dagen



in the car :D



sarecca inne i logen ;D



random bild



i pippihuset

bloggar antagligen mer imorgon eller nåt puss'n

Ebba häär!

Sara ville att jag skulle blogga lite åt henne så tänkte vara snäll och slänga in ett inlägg ;) På gotland så gymmar sara och kollar på film och lite såntdär om någon ville veta. Har ingen aning om vad jag ska skriva... hehe.
Igår var jag med Katja och Towe, vi gjorde inte så mycket, spelade spel och skrattade och sådär :)
Puuusss
Titta vad jag hittade för bild, hehheheh, LÄNGE sen! ↓

Shit baby girl, de här är svårt jag blir bara mer kär för varje dag som går.

Dag 1 Jag och rebecca åker först ner till et utav mina landställen här och träffade mina katter och lite gamla kompisar sen åkte vi till mitt andra landställe och bara packade upp och så.

Dag 2, Dag 3 Chillade vi bara solade, badade, snackade, tittade på film, träffade Jonas o så

Dag 4 Åkte vi till kneipyn (stavning) som är ett vattenland och typ nöjespark om man ska beskriva de. Där badade vi mest och hade de gaaalet kul! Båda vi somnade i bara en liten stund och fick väääärsta randen!

Dag 5 Gick vi upp typ halv 8 fixade oss sen åkte vi in till visby för rebecca skulle hem :( Sen på kvällen var de fest på mitt första landställe så där var jag med massssaa gamla barndomskompisar som jag inte har träffat på evigheter.

Och rebecca om du läser de här så måste du fortsätta blogga för mitt internet kan bara lägga av ;)


Sara här!

Förlåt förlåt förlåt att jag inte har bloggat ett skit på en vecka! Men som rebecca skrev så har alla politiker varit här och blockat internet, men i alla fall nu har jag lyckats få internet som är så segt men bättre än inget eller hur? Aja saknar min rebecca o min kille! Men skriver ett nytt inlägg om allt jag har gjort och så !


hei hei hei!

hejsan alla saras söta bloggläsare! sara bad mej skriva ett inlägg och förklara varför hon inte har bloggat, men internet är fuckat där nere på gotland för politiker kraschade det, haha? allafall jag var ju hos sara i ungefär en vecka vi hade det jätte mysigt badade solade kollade filmer snackade och bara chilla galet! vi har haft det bäst! saknar redan den där tjejen och vi ska inte ses på mer än en månad buhu :( aa jag kommer iallafall hålla bloggen vid liv tills sara fixar internet vet inte när det blir :) pallar inte lägga upp nå bilder nu men ni får bilder från gotland oså i nästa inlägg, ha det bra så länge!! ciao
rebecca

Du var mitt allt du var min dröm, men nu är han mitt allt och min dröm


Mot Gotland!

Nu sitter jag och Rebecca i bussen mot Nynäshamn, trådlöst internet i bussen check! Men ni får ha de så bra de kommer i alla fall vi ha!
Just nu på dom snygga tjejorna!

Justin Bieber - Googel Chrome

Har ni sett att Justin Bieber har ett eget google chrome tema? De är alltså han som har designat de o bestämt färger bilder osv. Såklart lila också haha.     

Hihi

Pappa kom precis in med färskpressad juice o macka till mig ! :D

Titta på mig en gång så er du en tjej tittar du en till gång ser du en tjej som är kär.

Nu har jag precis duschat. Ska möta upp rebecca typ 10 vid stationen. Gud vad skönt de ska bli att åka bort från stockholm, bort från alla problem där ingen har någon aning om vad man gör. Och sen saknar jag mina katter så in i helvete haha, och dom är redan där. Men aja ska fixa klart mig nu, ha en undebar dag!



Min saknade kissemisse..

Gotland here we come!

Har nog glömt att skriva att i morgon åker jag och rebecca till mitt landställe på gotland, rebecca är där i ungefär en vecka sen är jag kvar i nästan en månad :/ Kommer bli lite långtråkigt men har tankat 1000 filmer och sen så finns de ju alltid folk där nere man kan vara me! Men ville bara säga de, så bloggningen kanske inte är på topp precis :)
Vi kommer ha så grymt kul älskling!

En kille kan vara bra att ha ibland, men en vän är alltid bra att ha

sitter i min säng och äter glass just nu, ikv har jag varit ute me linus sanna, becca o dom. Men nu ska jag krya ner i sängen och sova ska ju upp tidigt i morgon!
Min tjej...

Drar ut nu

Ska ut o träffa simon o alla dom nu, hörs ikväll :)

Låtar & Filmer

Nu tankar jag låtar och filmer till Gotland, imorgon åker vi ju! Gissa hur skjukt kul jag o becca kommer ha! Ska packa de sista sen drar jag ut och träffar alla en sista gång, kommer ju vara borta i en månad :/¨

U-N-D-E-B-A-R♥

Hon var sjutton år, 45 kilo lätt, skinn och ben
Men spegeln äter upp det positiva som hon ser
Lämna mig ifred för jag orkar inte mer
Två, fingrar i halsen - hostar upp mina problem

så, spottar ut skam, hon lever med en fiende
lever med en nattsvart känsla så vidrig, men
Känns som döden knackar på när man är ensam
Jag skär mig själv för att rymma ifrån den känslan

Tänk dig en massa människor som samlas runt dig
och pekar ut alla dina fel som ett mönster
Därför stannar jag hemma, låser in mig på rummet
det känns lite tryggare - världen genom mitt fönster.

Har dåligt med pengar, kan inte följa trenderna
och gör man inte det så försvinner de flesta vännerna
sömnlös, hoppet hoppade av
första chansen det fick så jag mår botten idag.

Ref x2:
Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel hur världen är idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.

Har en farsa som är världens största egoist
Han blev kär i alkoholen, tar familjen sist
Jag skulle vilja säga att jag inte bryr mig ett piss
En ensam fågel som bär på tok för stor kvist.

Våra liv kan kännas tomma och iscensatta
tänk om vi redan är döda, här istället vi straffas
det äter upp mig inifrån, självkänslan
ligger i respirator så skadad och väntar

Den positiva lilla tjejen är försvunnen
Blicken är tom, kapitel 17 är ba' mörker
Varför spelar spegeln ett spel mot mig?
Varför gråter livet, när döden alltid ler mot mig?

Hur ska jag bete mig i sociala sammanhang,
när kroppen har panik och hjärnan vill spela på samma band?
Jag hatar att jag hatar mig, är trött på att vara trött,
ensamheten förför mig varje dag jag kliver upp

Ref x2:
Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel i världen här idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.

Det känns som första dagen i skolan ja, fast varje dag
nervositeten kidnappar min mage fram och tillbaks
om jag kunde lita på mig själv och sluta söka svar
då kanske ni skulle se mig som någon som var lika bra

en osynlig 17-åring vore allas dröm
men inte på det sättet det skeppet har gått på grund
låt mig inte sitta själv idag igen
låt mig inte möta mina tankar som följer mig hem

blickarna i korridoren är som knivhugg i låren
det är sånt som får mig att överväga resan till båren
tonåren, som skulle vara något bra
varför flyttar de på mig när mobbarna får vara kvar?

Men jag förstår dem, det måste vara mitt fel
det måste va' mitt äckliga jag som sätter mig i spel
det finns ingenting som går upp, allting går ner
bäst jag smyger in på rummet och skriver mitt brev.

Ref x2:
Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel i världen här idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.


Uppdatering inte på topp

Förlåt för jag inte har bloggat något men har haft fullt upp idag! Ebba o jag vaknade typ halv ett, sen följde jag henne till bussen, efter de gick jag till ip och träffade rebecca och sen så träffade vi Sinor men nu är jag hemma och ska byta om!

Rosa

Nu ska vi kolla klart på rosa the movie som vi aldrig såg klart på förra gången ;)
Älskar dig så otroligt mycket tjejen hoppas du vet de!

Titta aldrig bakåt och tänkt vad du kunnat ändra, titta framåt och se vad som du kan ändra

Nu har jag o ebba kommit hem till mig, sitter just nu o dricker isvatten ^^ Men i alla fall ikväll så har vi varit med rebecca, max linus simon o dom :)
Hahaha just nu, ebba står o provar mina bhar där i bakgrunden ;)

CASHMERE MAFFIA


Måste tipsa er om en serie, den heter CASHMERE MAFFIA. Om man gillar Sex And the City serierna så kommer man älska den här! Fick den av mamma för några dagar sen, man kan köpa den på coop för 99 kr

Om du verkligen vill ha något, kämpa tills du får det.


Idag ska jag bara ta de lungt, de är ju skit väder så då passar de bra att kolla på film och ligga i sängen. Har också jätte ont i huvudet så jag ska gå upp o ta en ipren. PUSS & KRAM

JAG HATAR DIG

.

Coop

Sticker till coop en snabbis och köper något gott till ikväll!

Rebecca Felicità Arrighi

Rebecca vi har inte känt varandra länge. Men under ett halv år har vi blivit så otroligt bra vänner. Jag kan berätta allt för dig precis allt, du vet alltid vad du ska säga för att få mig att bli på bättre humör. Du förstår alltid sakerna som jag berättar och är där och tröstar mig om tårarna rinner. Vi har så många roliga minnen tillsammans amir, skilda vägar, bodyguard. Fast ibland kan jag bli lite iriterad på dig när du inte hör vad jag säger o bara skriker va!? Hahaha men jag älskar dig endå! Du är den undebaraste människan som finns på hela jorden! Och jag kommer aldrig och då menar jag aldrig släppa taget om dig! Jag kan skriva tusen långa texter om dig för de finns så mycket att berätta.
Jag saknar dig så himla mycket nu när jag inte kan täffa dig. Det blir tomt när man har varit med nån precis varje kväll på sommarlovet och sen helt plötsligt inte längre. Jag vet inte vad jag skulle göra om du försvann ur mitt liv, för du är halva mitt liv du är becci min becci, mitt liv min fru, mitt ALLT. När jag ser dig ledsen får jag panik för vem vill se sin bästavän vara ledsen? Inte jag i alla fall! Den som sårar dig kommer gräva sin egen grav. Som jag har skrivit så har vi så många minnen tillsammans och jag hoppas de kommer bli 1000 mer!

Jag vill att du ska veta att jag älskar dig.


Borta Bra Men Hemma Bäst

Nu har jag varit hemma några timmar så skönt att duscha och komma hem till mitt egna rum! Har haft de jätte bra på Towes land, badat hoppat studsmatta och bara haft de kul!
Här får ni massa bilder!

Kriga aldrig för kärleken för den kommer och går,kriga för vänskapen

Nu sitter vi och lyssnar på musik i högtalarna, halv 4 åkte vi och badade med flotten och de var skjukt varmt som varje kväll/dag. Vi badade i 1,5 timme :O Men snart ska vi gå upp och äta! :

Älskar er så otroligt mycket!

Pice Of Me


37 Myggbet

Nu ligger Ebba o Towe o spelar nintendo. Själv sitter jag och tycker synd om mig själv för jag har räknat alla min myggbete till 37 styken! Jag har till och med ett på ögat, på ögat!
Bild från igår
Och en på nördarna just nu

Sova på studsmattan inatt!

Inatt ska vi sova på studsmattan, eller i alla fall försöka ;) De är väldigt mycket mygg och kryp ute just nu.. Men u har jag packat väskan med myggmedel, hörlurar, kamera,och nintendo hahah!
Älskar er tjejer!