2011

2011 har varit ett grymt år!! Bästa på länge måste jag säga! Lärt känna otroligt sköna människor, varit utomlands med min syrra. Sommaren, towes land Gotland med Rebecca. Ebbas land, Alla kvällarna på ip med grabbarna. Asså Shit hoppas verkligen 2012 blir lika bra!!


Världens godaste Pasta


Drar ut och träffar Ebba och Towe nu


Funkar inte att lägga in bild

Har precis varit på Ikea och sitter nu i bilen på väg hem. När jag kommer hem ska jag vara med min tjej towee, har saknat henne! Vi hörs lite senare puss!


Världens bästa moster

Hejhopp! Kom hem ungefär 7 har varit och shoppat baby saker hela dagen hihi. Fett konstigt att jag ska bli moster? Kommer fan bli världens bästa moster, kommer bli hennes idol, skämma bort henne, låta henna göra massa bus, köpa ut åt henne haha nejdå.. Haha men Puss på er!


"sven sven är min vän"


Haha minnen minnen

Dom ringde från mitt skivbolag, dom undra var jag var idag

 

Hejsan! Har precis ätit frukost och ska gå ut och rida en liten stund (syrran har 2 hästar) men men vet inte ens vilken dag de är idag haha. Puss!

Haha hittade den här gamla bilden på mig och Anna


Hallon & glass


Hos syrran

Hello! Nu är vi hos syrran i norrtälje har precis ätit en jätte god middag, och snart blir de efterrätt! Sitter vid Simons macbook och leker med photo booth hiihi. Väldigt kul sätt att fördriva tiden om ni frågar mig :)



haha kommer ihåg

hahahha kommer ihåg den här låten.
" vart är du på väg ditt lilla fula flan?"
"ja jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan"


loved you once, love you still always have, always will.


Tja alla söta! Har precis gjort mig i ordning och är klar för att åka till syrran som bor i norrtälje. Sover där inatt och kommer hem imorogn på eftermiddagen. Men har ju mobilen så något inlägg kommer de i alla fall komma! Väntar bara på Anna och mamma som är och handlar goodiiis till mig hihi och sen åker vi. Puss & kram på er!


♥ ♥ ♥

Har varit med Rebecca hela dagen, först hemma hos mig sen till stinsen och sen till mig igen. Älskar verkligen de bruden, tack för allt min undebara ♥ Tittar på Elsas värld just nu, så bra hihi. Och efter de ska jag skypa med Daniel, rebecca och kanske Ture. Aja puss och kram!


Tisdag

Hej på er! Vaknade 12 idag, skulle egentligen åka till mormor och morfar med behövde verkligen prata med Rebecca, så väntar på att hon ska komma hit. Men nu kommer geishan. Puss & kram!


Someone watching over me


Bättre bild på vad jag hade på mig på Julafton


Shoppingen


3 trosor, ett linne och en väska

Hemma från rean!

Hello gott folk! Är hemma från rean nu, hittade nästan ingenting. Bilder kommer i nästa inlägg. Ska lägga mig framför en film i soffan nu tänkte jag. Och sen efter de kanske de blir skype me de vanliga gänget!


Rea Rea Rea vi måste reagera

Tjo Tjo! Ska upp jävligt tidigt imorgon, de bästa med julen är mellandags rean - vi är bästavänner. Nej men ska in till stan på med Anna klockan 10 för då öppnar alla butiker. Aja ska sluta skriva massa tråkigheter nu. Sov så sött!


Gullunge ♥

Visste ni att?

  • Ska konfirmera mig i sommar
  • Har 2 systrar
  • Har hittat min drömkille, inte justin bieber eller så. Utan en kille som jag har snackat med några gånger
  • Om jag är ledsen tar jag bara mascara på överfransarna
  • Älskar bebisar
  • Ska bli moster om 1 månad

 


Julklapparna♥


7 parfymer, 4 Victoria secret , 2 Britney spears och en från Make up store,
Läppglans och handkräm från vs, hårsprej, värmeskydd, 2 presentkort på Hollister
Nagelsätt,Mascara, örhängen, iphone skal, pengar, mjölkskummare till min chai latte haha

Och sen till den bästa julklappen....... Ska göra om HELA mitt rum! Tapeter, möbler allt! Hihi är såå glad!

Tack alla för världens bästa julklappar! Kärlek till er ♥

Juldagen

Godmorgon på er! Ska bara vara hemma idag, kolla på julfilmer och ha de mysigt med familjen. Och sen imorgon blir de mellandagsrea haha äälska ♥


Love life

Hej på er! Har ni haft en bra julafton? Min har varit toppen! Är så sjukt nöjd med alla julklappar och har haft de så roligt med min underbara släkt! Lägger in bilder på de jag fick i morgon. Godnatt på er allihopa och sov så gott!


Julafton

God jul underbara läsare! Sitter i bilen på väg till kusinerna. Älskar när hela släkten är samlade och bara har de mysig, öppnar paket och äter god mat. Hihi. Ni får en bättre bild på Outfiten lite senare :)


Tiden går fort

Shit klockan är redan tjugo i 4 haha. Stänger av datorn nu, och om några timmar blir de julklappar hihi:)
God natt!









Julafton idag

Sitter och skypar med Ture, har gjort de i 3,5 timme nu. Rebecca och Daniel gick väl och la sig för en timme sen så nu är de bara jag och Ture kvar. Så jävla skön kille asså. God Jul På Er!

Goodiis


R.I.P

Har ingen blogglust. Har varit nere hela dagen för allt som har hänt, de är så otroligt hemskt när människor dör. Även om jag inte kände Sanna så bra så, var vi endå ganska mycket med varandra i somras. Men ska kolla på film och försöka tänka på annat. Kram på er.


Dan före doppare dan

Hello! Är i stinsen med Anna och letar efter en klänning till henne som hon ska ha på sig imorgon. Är fett glad att de är julafton i morgon Hihi. Puss så länge!


Jag Älskar Dig.


Tillsammans klarar vi allt

-


Har varit med Ida hela kvällen. Kan inte fatta vad som har hänt, tårarna bara rinner. Sanna förtjänar något bättre än de här, vila i frid hoppas vi ses snart ♥




Vila i frid

Hoppas vi ses snart Sanna ♥


Jullov!!

OMg har jullov nu!! Är så jävla taggad inför julen och allt som kommer hända! Kommer inte tänka på skolan på 3 veckor, fan vad skönt att slippa stressen och ångesten!


Planer för idag

Vi ska samlas i klassrummet 8.15 gör lite lekar spelar kort osv. Sen avslutning till halv 11 och efter de ger jag vännerna julklappar. När de är klart taggar jag till en Restaurang med Anna och äter. Hon bjuder hihi har man världens bästa sister så har man!


Ibland vill jag bara packa och dra, ge mig av lämna knaset som vi tacklar var dag





Ljusen är tända för dom som har lämnat
Vår plats så snabbt gud vad jag längtar
Jag lovar att bättras trots allt
Jag känner mig inte ensam Jag hoppas att vi träffas
Jag behöver endast de som har bränts fast
Gått in i hjärtat ni känns i varje hjärtklap
 

Im I ready for forever?

Hej pojkar och flickor! Ligger i sängen och degar. Har redan lagt fram kläder och julklapparna till mina kompanjoner! Tummen upp för det! Tjingiling så länge!


De här gör vi på våra lektioner



Bilder tagna från towsan

So

Har so nu som slutar 9.40 ganska segt om ni frågar mig.. Men ser ändå bara på film satt. P u s s


Sov Gott!

Har krupit ner i sängen och ska såklart sova (vad gör man annars kl 10 på kvällen om man heter Sara) min torra humor. Sov gott mina käresta!


Ingen riktig blogglust men men.


Hej hej! Anna sa till mig att jag verkligen behöver börja blogga mer.. Fast hon har rätt ena dagen bloggar jag skit mycket och nästa dag ingenting. Men de ska bli bättring på de! Gick hem efter skolan idag (som vanligt) forever alone i know....... haha.


Outfit

Skit dåligt outfit bild men hann liksom inte ta någon bra.


Sova


Ska stänga av datorn nu, ska bli så skönt att sova i min stora säääng för tredje natten i rad hehe! Godnatt superstars!


Panties

Har fått mina trosor från Nelly nu. Jeiii


Home

Heeeej! Har varit i stinsen hela dagen först med Katja och Co. Sen med Rebecca. Köpte 2 julklappar i alla fall hihi Puss!

 


Mina prinsessor

Tack mina underbara vänner för ni finns där för mig, ni är bäst!


The fagels


3 dagar till lov!

Har so nu och kollar på en film. Anisa är så snäll att hon sitter och kliar mig hihi. Slutar 1 idag och då ska jag hem och sen vid 3 vara med Rebecca. Puss &
Kram!


lät han in, lät han ta, lät mig tro vad han en sa

Heellooo folket! Sitter på Engelska/Svenska lektion just nu och är klar med allt man ska göra så passar på att blogga lite. Hihi. Måste verkligen komma på något att köpa till min syster i julklapp, så har ni några tips till vad man kan ge en 18 åring så skulle jag vara väldigt tacksam! Men ska gå till Rebecca nu, hörs senare!


Dagens klädsel


Dagens klädsel


Advent fika


& så här ser de ut när Sara har rensat bort allt


Så här ser de ut när Sara rensar kläder


I Just Wonna Live Tonight

Heelloo! Har inte gjort så mycket idag, julpyntat och slagit in lite julklappar. Ska sätta igång med att städa mitt rum, rensa bort allt jag inte använder och byta lakan osv. Puss!


4 advent

Godmorgon finisar! Tänk att de är 4 advent idag! Gud vad tiden går fort!idag ska jag städa ännu mer haha. Nej men ska kanske träffa Rebecca också. Men Vi hörs lite senare!


Before I die

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Lördag kväll

God kväll allihopa! Har verkligen städat hela dagen, har en biig säng nu. Så skönt fast den tar typ halva rummet Höhöh. Ska gå upp ner och ta lite chips och läsk och sen titta på film med famiiljen myyys!


Dagens städ planer


Ska inte göra så mycket idag, men först ska hela familjen städa hela huset. Sen ska vi städa hela källaren och efter de ska både jag och Anna få nya sängar! Hihi.


Gud vad gammal!

Lördag morgon!


Idag är de lördag, så skönt att få sova hur länge som helst och att vi har jul lov om 5 dagar! Tänk om exakt en vecka är de julafton! Läängtar galet mycket, få träffa hela släkten och bara ha de myysigt!



Dö trött


Heej!
Har tillbringat min kväll framför Tv och kollat på Svenska hjältar. Så otroligt bra, är helt svart runt ögonen för jag har gråtit så mycket! Filip vill att jag ska dra ut med han och hans kompisar nu, men orkar verkligen inte!


Kolla och sprid vidare, dom 2 tjejerna som gjorde den här videon vann pris på svenska hjältar galan!


At åhléns


Mot stan

Anna och jag åkte en snabbis till mormor och morfar efter skolan, och nu sitter vi på tåget in till stan. Där ska vi möta mamma och julhandla och sen kommer pappa och hämtar oss :))


Ljusen är tända för dom som har lämnat

Helllooj! Ligger i sängen och ska sova soon. Är så taggad att de är fredag imorgon!! har varit borta alla helger fram tills nu, men nu är jag hemma! Men puss och godnatt!

Alla bilder på denna toalett..


Engelska

Sitter på engelska lektionen och lyssnar på Gordon som läser upp något inför klassen. Har lunch nu, puss!


In thhaa school



Hej Hopp!

Hellooo! Klockan är snart halv 8 så har ganska bråttom! Ville bara höra av mig lite, för jag känner att bloggningen suger.


Im gonna dream about you, like I always do.


Längtar efter någon som kan rädda mig.

Sho boys and girls! Har inga läxor kvar den här veckan såå sköönt! Ska sätta på Gossip girl nu, Puss så länge!


Taco och salsa


Godmorgon Godmorgon!

GODMORGON! Ska gå till skolan om 10 min. Ush idag har vi So prov, pluggade massa till de igår men det känns som jag har glömt bort ALLTING... Vi hörs i skolan, Puss!


Godnatt


Plugga So

Slutade 3 idag, gick direkt hem och kollade på tv med Anna, men nu måste jag verkligen plugga So har prov imorgon! Bajjjs kan typ ingenting.....


Hands up high we burn it up the sky


Vart har alla mina undebara läsare tagit vägen? :( Ska i alla fall hopp i sängen och kolla på honey 2, äälskar 1an så hoppas 2a är lika bra! Och sen för er som inte fattade inlägget om Christian var det ett skämt till min lilla vän ch haha dålig humår. Ajjja sov gott sötnosar!


Min livsglädje

Känner mig mobbad att ingen har gillat min profilbild på facebook...



Tjena mittbena!
Kom hem från stinsen med Anna för en stund sen. Och nu håller jag på att göra mat till oss. Jepp Jepp. SEE U LATER


Köpte den här tröjan och min undebara vackra profilbild som ingen har gillat......

Heej Christian!

Hej christian, ska gå och ta en liten chail latte nu. Kul va? Och behöver kissa nu känner jag. Du kan få följa med om du vill! HEJDÅ CHRISTIAN!

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer.

Sitter i skolan har och engelska-svenska nu. Passar på att skriva klart mitt fysik arbete om Telefonen hihi buusigt. Puss!

Look for today


Godnatt världen!

Sover hos Anna inatt myys. Börjar 9 imorgon så de är skönt, men men ska gå och lägga mig nu. Sov gott mina undebara läsare!


'.'

Har bloggat bajsdåligt idag. Men har inte gjort ett piss, skulle plugga på franskan men hittar ejj böckerna. Ska hoppa in i duschen nu, så vi hörs efter!


SAKNAR

Söndag den 11 december 2011

Tjolahopp snyggingar! Kom hem runt 11 igår kväll, och när man kommer hem så har världens bästa mamma städat HELA mitt rum! hihi.Vaknade i alla fall ganska tidigt idag, Nicolette sov här så följde henne till tåget för en liten stund sen. Bloggar mer snart. Puss!



-

tack för att du alltid finns där för mig. och jag lovar jag ska bättra mig, på att prata med dig syster. men jag behöver vara cp ibland, göra fel. men du finns alltid där ändå?! jag fattar inte hur du orkar. men jag är tacksam för allt du gör för mig! vi tappar kontakten, och vi e fucking samma kött och blod! men det värsta är att det e mitt fel. förlåt, jag älskar dig. / lillasyster

What am I supposed to do when the best part of me was always you?




Don't cry cuse it's over, smile cuse it happend

Helllo! Känner att jag inte har bloggat så mycket idag. Har inget viktigt att säga ville bara slänga in ett inlägg. Som kanske inte är så roligt att läsa för de är så tråkigt Höhöh. Pusss på er!


Saknar alla sommarkvällarna med dig!


Lördag morgon!

Klockan är bara 9 och de är lördag morgon och jag är redan vaken! Men de är endå skönt för då har man hela dagen på sig att höra något kul hihi :D puussss puuussss


so sick off love songs so tierd off tears.


Film

Ska lägga mig i sängen och kolla på någon tjejfilm nu. Puss!


Då har man så att man klarar sig i helgen.


Had a dream I was king, I woke up still king


HELLLOO. Kom hem för en pyttelitten stund hihi. Och ska ta en sväng till coop med Towe nu. Bloggar när jag kommer hem! :D


-


Tar en sväg in i duschen

-

Natt Mat


Hopplöst förälskad & obeskrivligt tagen som om jag låg på marken och blev slagen




Xubi


I know you are my chére


Hallooj i stugan! När jag kom hem satte jag mig direkt och skrev om alla frågor till Svenska boken och de tog 1,5 timme höhö. Fick C på min krönika så är väldigt nöjd hihi :D Men ska äta mat och kolla på Master chef nu.
Puss på era badankadanks!



"tråk outfit"


Telefonens utveckling


Heej Heej bloggen eller bloggläsare rättare sagt! Håller på att skriva om telefonens utveckling, men hitter nada om de på the Internet. Så om ni kan något är jag tacksam om ni kunde skriva de :D Yepp Yepp slutar om en halvtimme så ska fortsätta nu. Bye bye lovers!


Right now med min favorit tjeeej

Tempel run

Sitter och drogar tempel run... Så kul sålde precis mitt rekord 2,5 miljoner oh yeeii


Torsdag

Godmorgon på er kära läsare! Har ätit frukost, smikat mig osv och ska börja ta på mig kläde. Outfit kommer lite senare hihi. Oh vill bara säga att jag hade besöksrekord igår 140 läsare hihi älskar er<3

Matteprov

Fick tillbaka mitt matte prov idag, hihi är väldigt nöjd och stolt över mig själv :D


Home!

Helllooo, kom hem från becci för en stund sen. Hennes valpar är så söta!! Hihi. Ska göra något kul nu! Puss på er


Chillar hos Rebecca liksom


Gammla Gammla Gammla bilder


Mobbas inte alla har väl sett ut så här någon gång ;)

HA HA HA

HAHAHA Minnen Minnen!!



Älskar låten


Ingen plattång idag inte!

Tråkiga outfiten for today

Godmorgon världen!


Gick upp vid 7 och ska äta frukost nu, gud vad mysigt att när man kollar ut genom fönstret snöar de hihi :D Men vi hörs lite senare idag!


Theres gonna be a time when people say you cant live your dreams but you know what i say? NEVER SAY NEVER







i'm strong and i'm gonna fight until the end

njut av mina fina"to do lista"

 

  • Duscha
  • Kolla på navy
  • Välja kläder tills imorgon
  • Borsta tänderna osv.
  • Kolla på Hangover 2!
  • Antagligen sleep

Om du vill att alla ska få reda på en sak. Säg de då till din bästavän.




Cha cha bloggen!

Kom precis hem och snart blir det Pizza <333333333 Men innan de så ska jag läsa 30 sidor ur min svenska bok, undra hur de kommer gå....höhö.


Väntar på bussen

image description

never mind i find someone like you.

Tittar lite på TV medans jag pluggar lite franska hihi, tänk om 2 veckor har vi jul lov! Fan vad tiden går fort, känns som om det var igår de var 3 månader kvar till december! Hakunamatata!


Min älskade Siri


loveeee



nu - bring it on



bloggen cp

Bloggen är helt cp eller ni ser ju själva...... Råkade ändra kodmallen hehe, så försöker få tag på Jennifer så hon kan fixa de!

They call me her, they call me stacy, Thats not my name


Tjo Tjo! Är hemma nu och ska sätta igång med pluggandet, har bara franska så de är skönt! Efter de så blire nog Bring it on maraton, älskaar dom filmerna! Puss så länge!



So lektion

Har so lektion nu och ska sammanfata om källkritik har inte börjat än så får sätta igång att jobba nu! Slutar 1 idag så vi hörs när jag kommer hem!


Ebbaaa

Hej allihopa Ebba här! Har inget att säga men Sara ville att jag skulle blogga så slänger in ett lite inlägg, hihi. Kolla gärna in min blogg, ebbama.devote.se! Puss på er


Sov dags!


Har skrivit klart min engelska läxa nu och ska borsta tänderna tvätta bort sminket osv. Ojj shit klockan är redan 11 har tagit mig en kvart att skriva det här. JAPP JAPP! Godnatt!


Sant Sant


-

Ska ta en tripp in i duschen nu och efter de blire plugga lite och sen Film med familjen :D


Och i bakgrunden ser vi kärlekparet

Lady Gaga - Marry The Night


Hår Myter

Myt 1: "Slitna toppar beror på värmeprodukter"
- Falskt. Man kan få kluvna hårtoppar trots att man inte stylar håret med värme. Men man får slitnare hår snabbare om man använder värmetänger och locktängar.

Myt 2: "Dyrare schampon är alltid bättre än billiga"
- Sant. Schampon som säljs hos frisörer innehåller bättre ingredienser och det är lättare att hitta en produkt som verkligen är anpassat efter ens eget hår.

Myt 3: "Citron bleker håret"
- Sant. Men eftersom det krävs många behandlingar med citronsaft är det också en uttorkande metod. Ju oftare du bleker håret med citron – desto mer slitnare blir det.



Adriana Lima - Världens snyggaste brud!




victoria secret fashion show 2012


Ska bättra mig, jag lovar!!

Kollade precis statistiken och har ungefär 100 OM dagen nu!! Blir så otroligt glad och får världens blogg kick! Älskar er världens bästa läsare!!  Så nu ska jag verkligen bättra mig, minst 5 inlägg per dag!




Så här gå de när sara försöker skriva uppsats och kolla på tv samtidigt..


Aww


Tjejen - ska vi leka kurragömma?
Killen - nej!
Tjejen - varför inte ?
Killen - för en tjej som dig är omöjlig att hitta


Kycklingsallad

(de enda jag gör är att äta) haha


Restaurang

Kyckling och äpple paj, spikat!


Lördag!

Yes så skönt att de är lördag idag så man får sova så länge man vill utan någon söndags ångest! Ska bara chilla galet idag och köpa iPhone skal och hörlurar till min fru!


Pengar rullar in de går bra nu!


Skvaller tidning in My <3


Outfiten för idag


Dåligt med bloggning

I know har bloggat skit dåligt dom här dagarna. Har ingen bra ursäkt så aja, drog i alla fall hem idag efter skolan och chillade. Ligger och kollar på Disney Chanel standard <3
PUSS


Öppet hus

Sho Sho! Har varit på Annas skola på öppet hus hela kvällen och efter se åkte jag och mamma till stinsen.


I aulan och tränar för lucia