-

Sitter på bussen på väg hem, mitt huvud håller på att sprängas för att jag mår illa, Sen funkar inte youtube skiten och mina byxor har gått sönder älskar mitt liv just nu!! Hejdåå!!


Min lilla prinsezza

Hej mina fina! Ligger i soffan med min lilla prinsessa på magen. Har tittat på svt play hela morgonen, och just nu kollar vi på melodifestivalen. Vet inte riktigt när jag åker hem, vi får helt enkelt se när! Puss så länge!


hej mitt hjärta

Hej min fina vän, hoppas du inte blir arg när jag skriver här.

Men jag saknar dig, något fruktansvärt går inte att förklara med ord. Du är i mitt huvud minst 7 gånger om dagen för jag är verklingen inte hel utan dig. Och vi har entligen hittat tillbaka efter allt det svaiga som varit förra året.. Då åker jag bort och lämnar dig i 2 veckor själv, förlåt.
jag älskar dig och det kommer jag verkligen alltid göra! så jag ber dig ta nästa flyg hit så kan vi sitta och garva åt allt folk här, eller snacka med dom snygga killarna för det är inget kul att göra det själv...
KOM HIT! jag älskar dig / din ebba <3


image description


Kär i låten ♥ ♥ ♥


Lite uppdate

Sitter på mitt rum och spelar lite wow, vad gör ni? Nej men min tråkiga humor åt sidan. Ligger brevid elvira och kollar på Big brother eller jag kollar hon skriker ;) Har inte något speciellt att säga, fick ryck att baka kladdkaka nu så ska sätta igång med det! Puss!


Syster dotter

Kom precis hem till min syster, ska sova här inatt, så mysigt att träffa min underbara systerdotter och sen självklart min bästa syster! Ska gå ut till hästarna snart och ge dom mat och kanske rida lite :) kram på er!


Väntar på tåget

Hej hej, sitter och väntar på tåget hemåt. Lite läskigt med tanken på att jag är sen enda här och ingen skulle märka om jag blev mördad.. Hehe. Tåget kommer om 2 min men de känns som evigheter. Ska fortsätta och lyssna på musik och försöka att inte tänka på läskiga saker..


Skulle publicerats för 2 timmar sen

Tja alla söta! Är hemma hos rebecca och ska ha myskväll, myyspyys! (a) Vi ligger i sängen och kollar gamla bilder ifrån sommaren och tittar på Big Brother haha! Efter maten drar vi ner till ica och köper massa gott!Pusss & kram!

I bilen

Heelloo! Nu är jag och mamma i bilen på väg till mormor och morfar, ska fika lite och så. När jag kommer hem ska jag Träffa några kompisar, får se vad vi hittar på. Pussssss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2682133/images/2012/pic_191395967.jpg" class="image">


Garden

Hej hej! Nu har mamma och jag handlat färdigt, iPhone till henne och sen lite små saker till mig. Hihi (a) men nu sitter vi på en Resturang som heter garden och äter jätte god lunch! Kramiiis!

Haha hade redan börjat äta när jag tog bilden!


Söndag

Godmorgon! Söndag idag och de är lov, så slipper ångesten! :D idag har jag inga speciella planer, ska åka till centrum med mamma och köpa iPhone till henne och pappa. Sen får vi se vad som händer! Kram på er!


Drog ut

Go kväll alla, har varit med Rebecca hela kvällen, gick först till Donken och sen till qben och träffade hennes kille och hans kompisar och så. Försöker just nu att bli trött men de går inte så bra... Ska nog sätta på en film eller nåt. Puss och godnatt!


4 bilder från middagen igår

Haha jag vet, värsta tönten som tar kort
På maten;)


Klänningen är äntligen köpt!

Hej sötisar! Åkte till liljeholmen med Anna och hittade ÄNTLIGEN en klänning till hennes student skiva! Men min faster ska sy upp den lite, Så ni får bild när den är klar! Ska sätta igång med att städa mitt rum nu, puss så länge!


Gud räknar mina andetag

Go kväll på er! Kom hem från Rebecca för en liten stund sen. Middagen var jätte god och hade det myysigt med Rebecca! Ska gå och lägg mig nu, är jätte trött och vill inte sova bort hela dagen imorgon. Godnatt!

Haha jag och Rebeccas gooziia kissemisse!


Hei

hola amigos que pasa? själv ligger jag i min säng och kommer däcka när som helst. har varit ute en stund men var så jävla kallt tyckte vi så vi drog hem till mig istället och har bara suttit och snackat om random saker här i livet. Är grymt trött som VANLIGT. det är två saker jag nästan alltid är och det är trött och hungrig, viktigt information? Svar ja. Whatever jag har inget mer viktigt att säga så antar att Sara hör av sig till er senare. /Rebecca Arrighi


Mentors tid

Tja tja tja! Nu har vi mentors tid, SEN SLUTAR VI!! LOOOV HEEEIOO! Anna väntar på mig utanför, så vi drar till stinsen direkt tror jag. Men vi hörs senare pusss!!

Franska

Godmorgon alla fina! Har franska lektion och ser bara på film så de är skönt! Efter skolan ska skolan ska jag till stinsen för Anna ska färga sitt hår. Sen klockan 6 ska hela familjen på edsbacka krog och äta middag. Myys:) puss på er!

Ps Katja min fruu, krypa på dig!


Lov imorgon !!

Har tvättat bort sminket, borstat tänderna osv nu. Ska verkligen försöka att somna tidigt, var jäätte trött imorse. Så skönt att de är lov imorgon!! Fri från läxor och jobbiga lärare i en vecka! Fast har matte prov och biologi prov precis efter. Men de kommer sluta att på sista dagen av lovet sitter jag klockan 11 på kvällen och pluggar. Haha standard..ZZzzzzz godnatt på er sötnosar!


Mat

Hello! Sitter på Resturang i stinsen
Med Anna och äter middag. Har köpt några saker som jag visar när jag kommer hem! Men ska fortsätta äta nu så Pusss på er!


Matte

Heeej! Har matte lektion och Jobbares procent, ligger fett långt efter Höhö nejdå.. Men efter lovet har vi prov så repeterar och så. Efter skolan åker jag till centrum och möter Anna där. Puss så länge!


Sov gott!

Har inte mycket att säga, så säger bara godnatt mina underbara läsare!


Stinsen

Är i stinsen nu och väntar på att Anna ska köpa något. Efter skolan drog Rebecca och jag hem till mig, kollade mest på klänningar till Annas student skiva. Den är den 7 mars så måste hitta någon klänning typ nu!! Men vi hörs mer hemma pussss!


Kommer sakna Dig!!

~Älskar dig världens bästa~ <3


Once in a lifetime means there's no second chances

Blev ingen träning idag, min faster och hennes man kom på middag så var tvungen att vara hemma då. Sitter i alla fall och kollar på High School Musica,l haha är på 2an nu och efter de blir de 3an, hihi! KRam!


Centrum

Hello! Är i centrum nu och är med Lill tösen när hon klipper sig. Kommer inte träffa henne på 2 VECKOR för hon ska till Thailand, kommer sakna min lilla tjej! :( efter hon har klippt sig åker jag och tränar, känns som om de var evigheter sen. Har varit lat och inte orkat haha. Pussss!


HEMMA

Äntligen hemma efter en lååång dag, pappa hämtade mig från skolan och då åkte vi direkt och handlade. Sen hämtade vi mamma och åkte till mässan. De är liksom en mässa där alla Som går i 3an på gymnasiet och alla som har företag osv, ställer ut och säljer deras produkter. Finns allt mellan smycken Nagellack och väskor till data tillbehör, mobilskal och skor.

Köpte
iPhone skal 30:-
iPhone vantar 40:-
Linne 99:-
Och sen en Victoria secret body lotion 130:-



Slöjd

Heeej bloggen! Har slöjd nu och håller på att stickar, skit tråkigt om ni frågar mig.. Men slutar om 20 minuter och de bara 4 dagar kvar tills sportlov! :D


So

HEj hej! Har so nu och slutar om 5 minutooss. efter de har vi rast i 45 minuter och sen slöjd i 2 timmar. Drar hem efter skolan och pluggar franska och matte, sen ska jag åka till älvsjö mässan där Annas klass är.


Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Kom hem ungefär halv 6 från konfan, sen dess har jag städat rummet och packat väskan till imorgon. Bara 5 dagar kvar Sen är de lov! Kommer bli awsuum! Ska ta något att äta nu och sen sätta mig framför tv, puss puss!


Söndag

Hej på er alla! Igår hade jag de jätte mysigt med familjen! Ungefär halv 9 på kvällen Skulle gå och titta till mitt kusinbarn som låg och sov i min säng & de slutade med att jag somnade själv med smink, kläder och hela köret på haha, Så kan de gå! 4 börjar gudstjänsten, så har lång tid på mig att göra mig i ordning osv. Pussss!


På väg hem

Konfan var väl OK om man säger så. Gick centrum lite med tjejorna efter och nu är jag påväg hem. Fick precis reda på att kusinerna osv kommer på middag så får stanna hemma ikväll, men det är mys de me! Stor kram till er alla!


Hos Rebecca

Hej hej hej! Nu är jag och elin och självklart Rebecca höössss Rebecca. Vi väntar på maaaat och sen blir de att bege oss mot kyrkan, blääää. Pussss på er!


Lördag morgon

Hej kära läsare! Träffade Simon Jonas Calle och dille en snabbis igår efter de taggade jag och träffade några tjej kompisar och sen hem och SOVA. Idag är de lördag och mitt schema för helgen består av att gå i kyrkan! Både idag och imorgon, Fml. Vill inte konfirmera mig längre.. Men Vi hörs mer lite senare! Pusss


Ändrade planer

Är på väg för att möta Simon & Jonas, hörs inatt eller imorgon!


Movie night

Hej på er! Skulle egentligen åkt till stan med Sanna med de blev aldrig så. Så gick till coop med Anna och köpte massa goodiis och såå. Är på depphumör så har ingen lust med att göra något speciellt ikväll. Men nu sitter vi i alla fall bänkade framför tv och ska sätta på film och ha siister night! Kram på er


Trött

Hej hej, har inte bloggat nåt idag pga de vanliga, plugg och sånt skit. Har ju matte och franska prov imorgon. Aja är jätte trött så ska gå och lägga mig, puss!


Godnatt

Har lagt mig i sängen och ska försöka somna tidigt. Fast kvällarna brukar ändå sluta att jag somnar runt 12... Sov gott finisar!


Fanny bloggar!

Hej alla Saras läsare! Jag ska blogga lite eftersom Sara inte orkade och jag ville, hon frågade och ja det klrt man inte tackar nej till det. Är kanske inte lika bra som Sara på att blogga men jag gör mitt bästa! Har ni haft en bra dag? Hoppas det! Har också kollat på statistiken och den är jättebra och det förstår jag självälskar jag att läsa hennes blogg! Kanske kommerblogga lite ibland och hoppas ni kommer följa när jag bloggar :) Kram så länge


Sara



Jag



Världens roligaste inlägg

Enda sen jag kom hem har jag pluggat pluggat och sen duschat. Har verkligen ingenting att säga. Torsdag imorgon för er som inte visste de, och torsdag betyder snart fredag , weehio! Haha alltid samma inlägg om torsdag och snart fredag. Alla ba VI VET?! Jahaja hejdåååå


Teknik

Heeeeeeeeeeeeeeeeej på er!! Har teknik, men slutar typ nu. Har ingen att säga bara massa tråkigt babel. Har svenska efter de där, tråkigr tråkigt. PUSSS


Stinsen

Hello! kom precis hem, har varit i stinsen med Felicia och Anisa. Ska sätta mig och plugga matte och franska nu. Sen blir de alla hjärtans dag mys med familjen! :D


På isen

Heejsan! Har idrott nu och är ute och går på isen med Isabelle! Men börjar frysa om händerna nu, hehe puss!


Jag är ett geni

Shulu! Efter skolan gick jag och Rebecca till stinsen, och nu är jag hemma och pappa håller på att förhör mig på engelskan. Har 320 verb, TILLS IMORGON!! Fml..


Godnatt !

Har lagt mig i sängen och är redo för att sova! Har sovmorgon till 9 imorgon så de är jävligt sköönt! Sov gott alla underbara!


Dagen

Hello! Mötte upp Rebecca och sen drog vi in till stan, känns som de var evigheter sen jag träffade min tjej. Kul hade vi i alla fall! När jag kom hem hjälpte jag pappa med några saker och sen har jag bara kollat på tv. Puss!

Köpte bara en tröja här har ni bild!


Sen outfit

Byxor- bikbok
Linne- H&M
Kofta- MQ


Söndag den 12 februari 2012

Tjaba! Mår fantastiskt ny duschad och fräsch och helt klar för att möta upp Rebecca! Vet inte riktigt vad vi hittar på men något ruuligt blir de allt! Puss & kram så hörs vi lite senare!


Från födseln till himlen

Min älskade lilla syster vad skulle jag göra utan dig? Vi kommer inte alltid överens men, om du bara visste hur mycket jag älskar dig. Du lyser upp min dag, min fina tjej. Älskar dig så mycket världens undebaraste!


Nu lever jag livet, ett liv för mig

Hej Hej, mår mycket bättre idag, men har fortfarande ont. Så de bli bara att vara hemma och vila ikväll. ska göra en kopp te och kolla på Elsas värd nu, kram!



Ska inte sova

Hej, har varit vaken ett tag nu och kan inte somna om för jag har så ont. Men ska ta en Alvedon och försöka somna, hörs om några timmar.


Sjuk

Har inte bloggat mycket idag pga att jag fick jätte ont i halsen så ligger ner bäddad i sängen med te och halstabletter. Var ju i alla fall och gymade, och köpte hur mycket godis som helst (kanske inte världens smartaste efter man har gymat) men som jag inte kan äta nu. Bajjs.. Kramiis.


tekinik

Hejsan! Har fysik/teknik nu, och håller på att skriva ett arbete om kikare, mikroskop osv. Som sagt efter skolan ska de träna med Ebba och Towe hänger också med, kul kul! :) Har inte så mycket att säga direkt så byeeee!



Allt har förändrats mem du finns kvar

Hej sötisar! Seg dag i skolan, tråkiga lektioner osv. Aja imorgon är de fredag! Och direkt efter skolan drar jag och Ebba och tränar. Hihi. Ligger i alla fall i sängen och kolla på gossip girl, roligt inlägg va?? HEJDÅ


Tagga skola!


Duschen

Kom precis ut ur duschen och ska äta sen middag, hann aldrig äta innan vi åkte. Ska försöka skydda mig att äta så jag hinner platta håret. Kram!


Gyma!

Rebecca ringde och sa att hon kunde gyma, så väntar på att hon ska hämta upp mig. Puss och kram!


nolifer

HEJ ALLIPHOPA, var fett taggad på att gyma idag, för vi har inga läxor eller något plugg alls! Men nej nej inget gymmande (kan man säga gymmande??) blev de, ville inte träna själv och INGEN kunde. Så nu sitter jag helt ensam som vanligt dårå..... Nej men har städat mitt rum och ska lägga mig och kolla på dom nya gossip girl avsnitten nu. PÖÖÖÖÖSSS


Onsdag

Godmorgon på er! Är nästan helt klar ska bara välja kläder. Igår vid 7 ungefär drog jag och Anna och gymade! Och sen pluggade jag ännu mer biologi med mami. Puss så länge!


På väg hemåt

Är på väg hem nu, och ska sätta mig och plugga sönder till biologin!! Så de kommer ej bli mycket bloggning. Pusssssss


Skoola

Helllooo har matte lektion nu och slutar om 2 min. Sen har vi svenska och efter de har vi idrott och ska åka pulka haha. Yes, vi hörs mer lite senare!


Tisdag

Kom hem väldigt sent igår typ 12, gick och la mig direkt, världens sötaste var hon i alla fall!


Systerdotter

Nu har vi varit och köpt tårta och baby kläder och är på väg till min lilla systerdotter hihi, ska bli så kul att få träffa henne på riktigt! Kramis kramis!


Skulle publicerats för 2 timmar sen

Hej hej! Världens bästa kusin kom och hämta mig så sitter i bilen just , är väldigt stressad över biologi provet vi har på onsdag för jag har inte pluggat så mycket och sen kommer jag inte ha nån tid att plugga heller. Faaaaan. Jajaja vi hörs när jag kommer hem!


Sova

Ska krypa ner i sängen med min kära syster nu och sova. ska ju som sagt upp tidigt imorgon så behöver all sömn jag ska kan få! Sov gott!



Nu

Duschen



Borta bra men hemma bäst!

TJA! Kom hem för ett tag sen, håller på att städa lite i mitt rum medans jag kollar på chuck. Ska bara ta de lungt ikväll är ganska trött och ska upp tidigt imorgon för att jobba. Men nu ska jag äta, hemgjorda hamburgare loooveeeee <333333333



Diga diga dinga dinga ding här glider kingen in

Hej hej! Söndags ångesten har börjat sätta igång, även fast vi har studie dag imorgon och är lediga.. Men mysigt var de att vakna av mitt goziga kusinbarn hiihi. Är fortfarande kvar hos kusinerna och åker nog hem om några timmar, puss


Laddar inför melodifestivalen!

(skulle publicerats för 2 timmar)


Drar nu!

De här har jag på mig idag!


Melodifestivalen

Hej på er! Ska fixa mig och sen ska jag åka till mina kusiner och ha mys kväll, titta på melodifestivalen spela spel och sånt hihi :) kram!


Världens finaste

Världens finaste lilla flicka kom till världen idag, och jag har blivit moster!


Lördag

Godmorgon på er finisar! Har varit vaken ända sen halv 8 hihi. Så skönt att vakna tidigt, utvilad och veta att man har hela dagen kvar! Vi hörs lite senare puuss!


Shoppingen




Middag

Har legat och kollat på Sex and the City sen förra inlägget, hehe. Men nu blir de mysig middag med familjen.
K r a m!


Så söwwt liten röd nääsa jag har, lovee <33333


Städat som den städare I am

TJÄÄÄ! Har precis städat klart hela huset, duktig tjej (a) Ska ta på mig myskläder och lägga mig och titta på någon film. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, pallar nog inte dra ut när de är 15 minus grader. Men vi får se! Pusssssssssssss!


Hahhaha


Torsdag

Godmorgon! Har gjort mig klar och snart ska pappa skjutsa mig till skolan. Har elevens val som första lektion så passar på att plugga till franskan. Puss så länge så hörs vi i skolan!


Haha, Justin bieber busringer till en hårsalong


Dagen innan skolavslutningen 2010

Hittade massa gamla bilder från när hela klassen grillade, badade och hade de mysigt dagen innan skolavslutningen. Haha! Saknar faktiskt..Okej alla bilderna på mig är otroligt fula jag vet!





Uppsats

Har precis skrivit om hela min svenska uppstats med hjälp av världens bästa mamiii. Tänkte hoppa in i duschen nu och sen plugga lite till franskan och efter de sova. Men vi hörs om ett tag!


sommaren 2009 i think


Stan


Hejhopp! Nu väntar jag och Rebecca på tåget hemåt, vi har varit i stan för att kolla i butiker och så men vi fastnade inne på hollister haha.

Rebecca jag vet att du läser de här så nu kommer svar på din kärleks förklaring till mig. Vad skulle jag göra utan dig? Kan inte ens tänka tanken av ett liv utan min ängel. Du är världens mest underbaraste tjej! Att jag alltid vet att du finns där för mig, och att du alltid stöttar mig, att veta de betyder de guld! Vad har jag gjort för att förtjäna underbara dig? Du är en sån vän som alla önskar dom hade. Hur ska jag ens förklara min kärlek till dig? Utan dig är jag ingenting. Min becci älskar dig så himla mycket!! Puss på dig min solstråle!


Klass från USA

Har egentligen slutat nu men hela klassen var tvungna att sitta kvar och Skypea med en klass från USA. Så jag och Rebecca ligger på bänkarna och bara vill sluta!


Fika paus på muggen


I väntan på biologi

Hello! Har precis haft teknik och väntar på att biologin ska börja och efter de har vi svenska. Nödvändigt inlägg..haha Puss och kram!


Lunchrast